Acasa / Horoscop lunar / Cum ne influenteaza Mercur din Scorpion

Cum ne influenteaza Mercur din Scorpion

Dupa cum ati putut vedea din horoscopul saptamanal sau din cel zilnic, aceasta saptamana a fost una destul de bogata in evenimente astrale importante. Desi punctul culminant a fost atins la inceputul saptamanii, odata cu intrarea Soarelui in zodia Balantei, eveniment care coincide cu Echinoctiul de toamna, nici sfarsitul acestei saptamani nu se lasa mai prejos. Aceasta saptamana se incheie pe 28 Septembrie si ne aduce un alt eveniment astral important – Mercur isi incepe tranzitul prin Scorpion.

Cum ne influenteaza tranzitul lui Mercur prin Scorpion?

Mercur, planeta comunicarii, a gandirii si a invatarii; isi incepe tranzitul prin zodia Scorpionului in data de 28 Septembrie si pana pe 4 Octombrie se va afla in miscare directa prin aceasta zodie. Insa, din 4 octombrie ea va trece la miscare aparent retrograda si pararesete zodia Scorpionului pentru zodia Balantei, unde va regresa in data de 10 Octombrie. Desi acest tranzit nu este unul foarte lung, totusi vorbim de o perioada suficienta in care Mercur sa-si lase amprenta.

Mercur in Scorpion este ca un cutit cu doua taisuri, pe deoparte ne ajuta in toate actiunile care ne solicita intelectul, insa pe de alta parte ne impinge intr-o zona intunecata, plina de secrete si mister. Ne va ajuta sa comunicam mai bine, sa ne exprima mai clar ideile, sa spunem tot ceea ce gandim, dar in acelasi timp, acelasi Mercur din Scorpion ne va indemna la barfa si minciuni. Vom avea impresia ca stim prea putin despre cei din jurul nostru, se va naste o dorinta aprinsa de cunoastere, de aflare a adevarului, una care ne va duce intr-o directie gresita. O directie in care secretele fac legea, iar noi, chiar daca vom afla o parte din ele, despre unele nu vom putea decat sa vorbim in necunostinta de cauza, lucru care nu va fi deloc in folosul nostru.

Tranzit Mercur prin Scorpion

Tranzit Mercur prin Scorpion

Norocul nostru este ca pentru o scurta perioada de timp, Mercur se va afla in miscare aparent retrograda prin Scorpion, iar atunci vom avea ocazia sa ne deschidem ochii si sa realizam ne aflam pe o cale gresita a cunoasterii adevarului. Mai mult decat atat, perioada ramasa, pentru unii este suficienta pentru a reflecta la ce intamplate si pentru a incerca sa repararea a ceia ce se mai poate. Cat timp are loc acest tranzit trebuie sa avem mare grija la tot ceea ce spunem. Acum suntem predispusi sa spune exact ceea ce gandim, fara sa luam in calcul si consecintele. Pe latura opusa trebuie sa avem grija la miniciuni si barfe. Atat la cele care pot veni de la noi, cat si la cele despre noi.

Va invitam sa cititi si care sunt influentele astrale ale lunii octombrie – horoscop lunar.