Acasa / Horoscop lunar / Cum ne influenteaza Soarele din Balanta

Cum ne influenteaza Soarele din Balanta

Cum ne influenteaza Soarele din Balanta – un horoscop special dedicat acestui eveniment astral. Pentru ca incepand de astazi, 23 Septembrie 2014, Soarele isi incepe tranzitul prin zodia Balantei, haideti sa aflam cum ne va influenta. Momentul intraii Soarelui in zodia Balantei corespunde cu Echinoctiul de toamna, iar din punct de vedere astral, trebuie privit ca un moment de tranzitie, pentru fiecare dintre noi. Multumita Balantei, pentru fiecare dintre noi urmeaza niste clipe de liniste si pace. Armonia fiind prezenta in tot ceea ce vom inteprinde. Pentru a intelege mai bine aceste aspecte trebuie sa cunoastem cateva lucruri importante despre acest semn zodiacal. Balanta este un semn de aer, guvernat de planeta Venus si alaturi de Berbec, Rac si Capricorn, Balanta este un element constituent al Crucii Cardinale. Ea poate fi asociata cu: diplomatia, eleganta, pacifismul si romantismul.

Influenta Soarelui din Balanta

Cum ne influenteaza Soarele din Balanta

Cum ne influenteaza Soarele din Balanta

Odata cu inceperea tranzitului prin zodia Balantei, impulsurile pe care Soarele o sa ni le trimita sunt de natura sa ne faca sa gasim un echilibru in tot ceea ce vom face. Cu Soarele-n Balanta vom fi in stare sa visam, sa muncim, dar in acelasi timp sa ne bucuram de viata. Surprinzator sau nu, ne vom gasi timp sa ne tragem sufletul, dar si sa analizam ceea ce am facut bine si ceea ce am facut rau.

Pe de alta parte, in sufletul fiecaruia dintre noi se va naste o determinare, o dorinta apriga de a duce la bun sfarsit tot ceea ce am inceput si pana de curand am abandonat sau am incercat sa ocolim intr-un mod subtil. Daca pana  de curand actionam fara sa ne gandim la consecinte, odata cu intrarea Soarelui in zodia Balantei, vom cantari de doua ori, atat vorbele cat si actiunile. Faptul ca Balanta este guvernata de planeta Venus, de aici se va naste in sufletul nostru dorinta pentru frumos, iar de fiecare data cand vine vorba de inspiratie ea nu va lipsi sa apara.

Mai multe informatii despre modul in care ne influenteaza Soarele, aflat in tranzit prin zodia Balantei, puteti afla din horoscopul saptamanal si in curand din horoscopul lunii Octombrie 2014.