Acasa / Horoscop lunar / Cum ne influenteaza Soarele din Scorpion

Cum ne influenteaza Soarele din Scorpion

Soarele isi incepe tranzitul prin zodia Scorpionului, Joi, 23 Octombrie. Spre fericirea noastra, tot in aceasta zi, Venus isi incepe si el tranzitul prin Scorpion. Iar lista evenimentelor astrale ele zilei de Joi, 23 Octombrie, nu se incheie aici, Luna va parasi si ea Balanta si va trece in Scorpion, urmand ca Vineri, 24 Octombrie sa formeze faza de Luna Noua in Scorpion, iar in aceeasi zi ajutand si la formarea unei eclipse partiale de Soare. Despre ultimele doua evenimente vom vorbi in horoscopul special al zilei de maine, astazi vom vorbi despre modul in care ne va influenta Soarele aflat in tranzit prin zodia Scorpionului. In continuare veti putea gasi un horoscop special, dedicat acestui tranzitului astral care incepe maine.

Horoscop – Cum ne influenteaza Soarele din Scorpion

Horoscop Berbec

Tranzitul Soarelui prin Scorpion il va determina pe Berbec sa puna mai mult accent pe nevoile sale si pe sanatatea sa. In ultima perioada s-a zbatut ca peste pe uscat sa obtina ceea ce si-a propus. Acum a venit clipa in care, trebuie sa lase greutatile de-o parte si sa se gandesca mai mult la sine, la nevoile sale si la iubire.

Horoscop Taur

Pentru cei nascuti in zodia Taurului, perioada in care Soarele tranziteaza Scorpionul este una in care, in sufletul lor se nasc foarte multe ganduri si idei frumoase. Urmeaza o perioada in care Taurul va deveni mai grijuliu cu persoana pe care o iubeste. Acum isi va arata adevarata lui latura romantica.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, acest interval de timp se traduce prin multe schimbari, in special pe plan personal. E o perioada in care orice lucru care nativului din Gemeni i se pare ca nu functioneaza corect, el va incerca sa-l corecteze sau sa-i aduca imbunatatiri. Pentru el va fi important sa vada evolutie si fericire.

Cum ne influenteaza Soarele din Scorpion

Cum ne influenteaza Soarele din Scorpion

Horoscop Rac

Pe perioada acestui tranzit, Racul se va simti plin de energie si va gasi tot timpul lucruri importante spre care sa o canalizeze. Unul dintre ele va fi familia, Racul isi va petrece mai mult timp in compania celor dragi. Al doilea lucru pe care va pune Racul accentul vor fi studiile, este o perioada optima pentru studiu si invatare.

Horoscop Leu

Este o perioada in care majoritatea nativilor isi indreapta mai mult atentia spre viata lor personala, insa Leul va face exceptie de la regula. El se va concentra mai mult pe planul profesional. Acum va zari el niste oportunitati si va sari primul sa le atace. Acest lucru ii va oferi acestui nativ un mare avantaj pe plan profesional.

Horoscop Fecioara

Urmeaza o perioada in care Fecioara este pusa pe facuta fapte bune. Este singurul mod in care Fecioare se va simti implinita, pe perioada in care Soarele tranziteaza Scorpionul. Ea nu se va da inapoi si va incerca sa ajute pe toata lumea. Isi va da toata silinta sa faca lucrurile ca la carte si toti sa fie multumita de ea.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2