Acasa / Horoscop lunar / Cum ne influenteaza Venus din Fecioara

Cum ne influenteaza Venus din Fecioara

Cum ne influenteaza Venus din Fecioara sau la ce sa ne asteptam dupa data de 5 Septembrie 2014, atunci cand Venus isi va incepe tranzitul prin zodia Fecioarei, pana in data de 29 Septembrie cand va intra in zodia Balantei. Din horoscopul lunar ati putut afla deja o serie de lucruri interesante despre acest tranzit, insa haideti sa vedem cum stau lucrurile, putin mai in detaliu. Venus, gurvernatorul Taurului si a Balantei; si a caselor II si VII, odata cu intrarea sa in zodia Fecioarei, accentul se muta pe 3 lucruri: bani, iubire si imbunatatirea relatiilor sociale.

Cum ne influenteaza tranzitul lui Venus prin Fecioara?

Tranzitul lui Venus prin Fecioara

Tranzitul lui Venus prin Fecioara

In prima parte a tranzitului sau prin zodia Fecioarei, Micul Benefic, asa cum mai este numita planeta Venus, vibratiile astrale pe care ni le trimite sunt in masura sa ne puna pe ganduri, sa ne aprinda in suflete o dorinta arzatoare de imbunatatire a vietii, in special pe plan personal. O serie de intrebari isi vor gasi locul in sufletele fiecaruia dintre noi, dar mai mult decat atat, acum mai mult ca niciodata ne vom simti motivati sa ne schimbam vietile in mai bine. Chiar daca in aceasta perioada o sa fim foarte critici cu noi insine, vom face o serie de critici constructive, unele in urma carora vom vrea neaparat sa vedem o schimbare.

Chiar daca banii nu aduc fericirea, totusi, in cea de-a doua parte, tranzitul lui Venus prin zodia Fecioarei stie cum sa ne impulsioneze sa ne orientam bine si atunci cand vine vorba de castiguri. Fecioara este cea care stie cel mai bine sa vada si partea practica a lucrurilor din vietile noastre, iar de aceasta data, indiferent de semnul astral sub care ne-am nascut, ea ne va ajuta pe fiecare dintre noi sa gasim lucrurile care ne sunt de folos, dar in special acelea care ne pot ajuta sa evoluam financiar. Fie ca vorbim de o idee geniala, de o promovare sau chiar de reorientare profesionala, oricare dintre acestea va fi de bun augur pentru noi si ne va ajuta sa ne imbunatatim situatia financiara.

In sfera sociala, tranzitul lui Venus prin zodia Fecioarei ne va ajuta sa relationam mai usor cu ei din jurul nostru si sa ne construim relatii de prietenie sau de afaceri, bazate pe incredere. Pe de alta parte, aceasta perioada este una optima pentru cei care vor sa-si imbunatateasca relatiile de dragoste sau pentru aceia dintre noi care se afla in cautarea iubirii adevarate.