Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Gemeni Noiembrie 2014

Horoscop Gemeni Noiembrie 2014

Horoscop Gemeni Noiembrie 2014. Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, in luna Noiembrie vor avea o perioada destul de zbuciumata, am putea spune. Pe anumite planuri, astrele isi vor arata sprijinul si-i vor ajuta pe gemeni, insa pe altele le vor intoarce spatele. Luna viitoare, Gemenii trebuie sa aiba mari grija la capitolul finante. In Noiembrie 2014 fie sunt tentati sa cheltuie mai mult decat pot suporta, fie vor avea nesansa sa intre in diverse buclucuri financiare.

Horoscop Gemeni Noiembrie 2014 – Relatie, casa si familie

Pe plan personal, in luna Noiembrie, Gemenii vor experimenta tot felul de situatii, unele mai bune iar alte mai putin bune. Planul personal fiind unul dintre acele planuri, unde astrele isi vor intoarce spatele si-i vor lasa fara suport pe acesti nativi sau chiar ii vor influenta negativ. Nativul nascut in gemeni poate trai cateva dezamagiri provocate de o persoana foarte apropiata sau chiar de partenerul de viata. La randul sau ii poate dezamagi si el pe cei dragi. Vorbim de o perioada in care multe situatii vor fi pe muchie de cutit, iar daca cel nascut in Gemeni nu gandeste repede, nu i-a o decizie corecta, atunci poate provoca destul de mult rau celor dragi lui.

In Noiembrie 2014, cand vine vorba de treburi personale, cel nascut in zodia Gemenilor trebuie sa fie foarte precaut si receptiv la nevoile persoanelor apropiate. Trebuie sa-i trataze in aceeasi maniera pe cei apropiati, acum nu e momentul sa faca diferenta.

Horoscop Gemeni Noiembrie 2014 – financiar si profesional

Din punct de vedere financiar, luna noiembrie 2014 poate fi una destul de capricioasa. De castiguri suplimentare, cel nascut in gemeni nu va duce lipsa, insa odata cu suplimentarea lor, el isi va creste singur si cheltuielile. Pe planul financiar al gemenilor, in luna noiembrie este un fel de batalie a astrelor, unele dau, iar alte iau. Nativul din Gemeni nu doar ca trebuie sa fie foarte precaut atunci cand vine vorba de bani, dar trebuie sa-si faca niste calcule precise si sa se consulte cu sotul sau sotia inainte de a cheltui o suma mare de bani. Pe deoparte asa se poate asigura ca exista sanse mai mici sa dea gres, iar pe de alta parte asa se poate asigura ca nu va dezamagi si ca nu-i va putea reprosa nimic partenerul de viata.

Horoscop profesional Gemeni noiembrie 2014

Cand vine vorba de profesie si loc de munca, cel putin aici, cel nascut in zodia Gemenilor nu trebui sa-si faca griji. Macar pe acest plan, lucrurile vor merge in directia dorita si cu viteza dorita. La orizont se vor ivi tot soiul de oportunitati, iar nativul din Gemeni nu trebuie decat sa profite si sa o aleaga pe cea care i se potriveste cel mai bine. Luna noiembrie este o perioada optima pentru cei care se afla in cautarea unui loc de munca, acum nu doar ca vor avea sansa sa-si gaseasca unul, ci vor avea sansa sa-si aleaga un loc de munca.

Mai multe detalii despre modul in care vor influenta astrale viata nativilor din Gemeni se pot afla din horoscopul saptamanal. Pentru celelalte zodii horoscopul lunii noiembrie poate fi consultat in sectiunea horoscop lunar.