Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Balanta Noiembrie 2014

Horoscop Balanta Noiembrie 2014

Horoscop Balanta Noiembrie 2014. Pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei, luna Noiembrie 2014 se anunta una putin mai linistita decat cea care s-a incheiat. Urmeaza o perioada in care Balanta va fi capabila sa realizeze lucruri si fara prea mult suport din partea astrelor. Important este faptul ca in aceasta luna, cel nascut in zodia Balanta va reusi sa-si gestioneze mai bine timpul, gandurile si ideile. Poate chiar mai bine decat atunci cand Soarele s-a aflat in tranzit prin zodia Balantei. Noiembrie este o luna foarte buna pentru aceia dintre nativi care sunt implicati in treburi care se bazeaza pe studiu, cercetare si invatare. Ei nu doar ca vor fi capabili sa joace pe degete cu hopurile care le pot aparea in cale, dar vor iesi tot timpul invingatori si pregatiti pentru o noua provocare, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Horoscop Balanta Noiembrie – Dragoste, casa si familie

Pentru cei nascuti in zodia Balantei, luna Noiembrie este un in care, pe plan personal, lucrurile vor lua o intorsatura favorabila lor. Orice conflict izbucnit intre partenerii de viata sau intre parinti si copii, se va stinge foarte repede si va fi dat uitarii la fel de repede. Pentru Balante aceasta luna este precum o oaza de relaxare. Faptul ca vor putea sa-si puna ordine in ganduri si-n suflet ii va ajuta foarte mult pe cei a caror relatii de dragoste trec prin clipe tulburi. In noiembrie pot redresa lucrurile, le pot intoarce in favoarea lor si pot sa reaprinda flacara iubirii. Noiembrie este o luna in care in casa Balantei se va restabili armonia, intelegerea si voia buna.

Horoscop Balanta Noiembrie 2014 – Profesional si financiar

Cariera nu le va da nici ea prea mari batai de cap celor nascuti in Balanta. In Noiembrie si pe plan profesional lucrurile se vor afla pe un fagas al normalitatii, unul care nu ofera extrem de multe, dar nici nu cere foarte multe. Nu putem spune ca va fi o luna in care Balantele vor fi apte sa puna bazele unor proiecte marete sau sa reinventeze roata. Dar putem spune cu certitudine ca va fi o luna in care Balantele vor fi capabile sa-si duca la bun sfarsit ceea ce au inceput deja si nu oricum, ci fara a intampina nici cel mai mic impediment. Agitatia care a pus stapanire pe planul lor profesional, va disparea treptat odata cu inaintarea in noua luna.

Financiar vorbind, luna Noiembrie pune capat fluctuatiilor financiare care le-au stresat pe Balante in ultima vreme. E o luna in care Balantele ar trebui sa se multumeasca cu mai putin, dar avand o viata linistita. Daca vor face acest lucru, ele nu vor duce grija banilor si nici datoriile nu vor mai aparea in viata lor in urmatoarele 30 de zile.