Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Berbec Decembrie 2014

Horoscop Berbec Decembrie 2014

Horoscop Berbec Decembrie 2014 – previziuni astrale dedicate celor care s-au nascut in zodia Berbecului pentru perioada cuprinsa intre 1 si 31 Decembrie 2014. Daca te numeri printre cei care sunt nascuti in zodia Berbec, horoscopul lunii decembrie 2014 vine cu o serie de vesti, am putea spune, chiar interesante.

In luna decembrie 2014, cei care s-au nascut in zodia Berbecului, printre altele, vor avea sansa sa-si imbunatateasca atat viata profesionala, cat si cea de familie. Pe fiecare dintre cele doua fronturi, in ultima luna a acestui an, Berbecii trebuie sa fie optimisti pentru ca exista sanse sa faca schimbari, nu unele majore, insa unele destul de semnificative.

Horoscop Berbec Decembrie 2014 – dragoste si familie

Zodia Berbec

Zodia Berbec

Contextul astral al lunii decembrie aduce o serie de influente pozitive pe partea sentimentala a nativului din berbec. Il face sa-si tina mai aproape familia, sa puna mai mult timp pe timpul petrecut alaturi de cei dragi si sa aprecieze cu varf si indesat tot ceea ce acestia vor face pentru el. Poate ca si faptul ca luna decembrie este una in care trebuie sa mai intelegatori cu cei din jurul nostru, poate si acest aspect isi va aduce o oarecare contributie la armonia din familia berbecului, insa marele credit il vor primi astrele.

Ele fiind cele care vor dicta si voia buna din cadrul relatiei de dragoste, pentru berbec, in un decembrie. Horoscopul dragostei anuntand pentru acest nativi multe clipe de bucurie si unele de suspans, in asteptarea unei surprize placute. Nu degeaba e luna cadourilor, berbecul va simti din plin acest lucru, atunci cand vorbim de iubire.

Horoscop Berbec Decembrie 2014: bani si cariera

Cand vine vorba de bani, luna decembrie nu se anunta foarte stralucita pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului. Banii reprezinta unul din minusurile lunii decembrie in ceea ce-i priveste pe berbeci.  Nu neaparat pentru ca le-ar duce lipsa, ci mai degraba pentru faptul ca nu vor avea spor la bani, nu vor reusi sub nicio forma sa-i inmulteasca. In viata berbecului se va pastra o monotonie in luna decembrie, vorbind strict din punctul de vedere al finantelor.

In ceea ce priveste cariera, berbeci trebuie doar sa fie prompti, sa raspunda la apeluri si sa nu se dea inapoi de la provocari. Ultima luna a anului 2014 vine cu foarte multe momente bune pentru berbeci, insa nu vor fi servite direct, pe tava, ci mai intai ii va testa pe acesti nativi daca sunt pregatiti pentru ceea ce urmeaza. Putem vorbi de o testare a capabilitatii, a indemanarii sau a puterii decizionale, inainte ca Berbecul sa primeasca noi atributii sau un rol care sa-i sporeasca autoritatea.