Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Fecioara Noiembrie 2014

Horoscop Fecioara Noiembrie 2014

Horoscop Fecioara Noiembrie 2014. Daca esti nascut in zodia Fecioarei, luna Noiembrie 2014 chiar daca nu se anunta una rea, ea te va forta sa oscilezi intre cariera si familie. Este o perioada in care fie ca vrei, fie nu, tu va trebui sa impaci si capra si varza. Va trebui sa faci niste compromisuri, fie ca iti place, fie ca nu. Vor veni momente in care va trebuie sa te decizi care din cele doua este mai importanta pentru tine sau la care dintre cele doua gasesti mai multa intelegere. Indiferent de situatie, nu incerca sa faci lucrurile dupa cum te taie capul, altfel va trebui sa suporti consecintele. Noiembrie chiar daca nu este o luna rea, pentru cei nascuti in Fecioara s-ar putea sa fie o luna capricioasa.

Horoscop Fecioara Noiembrie – Dragoste, casa si familie

Desi s-ar putea sa ai parte in luna noiembrie de cateva oportunitati profesionale importante, totusi, incearca sa nu-ti lasi familia deoparte. Neglijarea familiei, in luna Noiembrie, pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioarei poate fi una dintre cele mai mari greseli care le vor putea face. Vorbim de o perioada in care cei dragi vor avea foarte multa nevoie de tine, iar daca tu de vei dedica doar carierei, nu doar familia ta va avea de suferit, ci si tu implicit. Poate ca nu tot timpul va trebuie sa te zbati pe ambele fronturi, insa atunci cand va veni clipa, sa nu faci greseala ca pe frontul personal sa lasi lucrurile sa mearga din inertia lor proprie. Chiar daca va trebui sa faci unele sacrificii, incearca sa nu le vezi sa, sa nu le numesti asa. Pentru cei dragi trebuie sa faci lucrurile cu drag, iar daca vei face acest lucru, rasplata nu va ezita sa apara.

Horoscop Fecioara Noiembrie 2014 – Profesional si financiar

Din punct de vedere profesional, se anunta o luna bogata pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioarei. Vor avea partea de foarte multa actiune si de multe oportunitati. Poate ca e un lucru bun, poate ca e ceva pe care cei nascuti in Fecioara au asteptat de ceva timp, insa totul are un pret. Datorita faptului ca vor fi foarte solicitati de planul profesional, ei vor fi nevoiti sa faca, uneori, lucrurile pe fuga, ca mai apoi sa poata ajunge si la cei dragi. Fecioarele trebuie sa aiba mare grija ca acest lucru sa nu devina un obicei. Daca va deveni un obicei s-ar putea sa primeasca mustrari din partea superiorilor sau se nasca momente tensionate intre ele colegii lor de munca.

La capitolul finante, in luna Noiembrie, cei nascuti in zodia Fecioarei trebuie sa se gandeasca cu inima deschisa. Cel putin banii nu vor fi o problema pentru ei. Din contra, se anunta o luna destul de imbelsugata, una in care vor fi capabili sa-si plateasca datoriile sau sa-si faca achizitii importante pentru casa si familie.