Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Gemeni Iulie 2014

Horoscop Gemeni Iulie 2014

Horoscopul lunii iulie 2014 pentru cei nascuti in zodia gemenilor se anunta a fi unul cate se poate de interesant. Inca de la inceputul lunii, contextul astral se schimba in favoarea acestor nativi. Pe data de 1 iulie 2014, Mercur, guvernatorul gemenilor is reia mersul direct, iar odata cu acest eveniment si lucrurile din viata celor nascuti in zodia gemenilor vor lua o cu totul alta intorsatura decat pana acum. Dupa ce Soarele le-a parasit semnul natal, Gemeni au inceput sa se loveasca de tot soiul de: neajunsuri, probleme casnice, conflicte la locul de munca sau de probleme financiare. Ei bine, de pe 1 iulie, odata intrarea guvernatorului lor in semnul lor natal, gemeni vor simti ca pot trece mai usor peste toate acestea.

Horoscop luna iulie Gemeni – Bani si loc de munca

Odata cu intrarea in noua luna, gemeni vor simti pe propria piele ce inseamna sa ai un „inger pazitor”, iar in acest caz acesta este Mercur, guvernatorul zodiei lor. Acesta nu doar ca le va transmite puterea si inspiratia necesara de a duce la bun sfarsit o serie de proiecte profesionale, de a iesi dintr-un impas la locul de munca, dar ii va ajuta si sa se reorienteze spre lucruri de care sunt capabili sa le faca sau care le fac placere sa le faca. Prima parte a lunii iulie 2014 este mai mult decat benefica pentru cei care se afla in cautarea unui loc de munca. Gemenii aflati in aceasta situatie primesc ajutorul necesar pentru gasirea unui loc de munca stabil si care ulterior sa le aduca beneficii banesti pe masura efortului depus.

Din punct de vedere financiar, luna iulie 2014 nu se anunta rea pentru cei nascuti in zodia gemenilor, dar nici iesit din comun de buna. Gemenii nu trebuie sa se astepte la castiguri picate din cer, dar nici la dataorii neprevazute. Totul se va derula in limitele normalului cu care s-au obisnuit de cateva luni incoace. Insa, trebuie sa se fie atenti la un lucru, luna aceasta este decisiva, din punct de vedere financiar, pentru urmatoarea jumatatea a anului 2014. O serie de decizii pe care le vor lua in aceasta luna le pot influenta intr-o foarte mare masura situatia financiara pentru urmatoarea jumatate de an.

Horoscop luna iulie Gemeni – Dragoste

Desi pe plan afectiv, inceputul lunii iulie s-ar putea sa-i prinda tensionati pe cei nascuti in zodia Gemenilor, ei nu trebuie sa se impacienteze, este ceva de scurta durata. Mercur are grija sa-i protejeze si aici, drept urmare, incepand cu dimineata zilei de 2 iulie, gemenii vor putea rasuflati usurati, linistea, pacea si armonia isi vor gasi loc in sufletele lor. Daca te-ai nascut in aceasta zodie si inceputul lunii iulie te-a prins fara un suflete pereche atunci e timpul sa fii cu ochii in patru pentru nu se stie cine a pus ochii pe tine. Si pentru tine contextul astral este favorabil.