Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Gemeni Septembrie 2013

Horoscop Gemeni Septembrie 2013

Horoscopul lunii septembrie 2013 pentru nativii din zodia Gemenilor prevede o perioadă destul de bună. Pentru acești nativi, toamna a începe cu multă zâmbete și bucurii alături de cei dragi lor. Este o perioadă foarte bună pentru comunicare,  începerea unor relații noi,  dar și ducerea relațiilor existente la un nou nivel.

De altfel, începutul lunii septembrie este o perioadă bună pentru experiențe noi, dar și pentru relaxare. Ar fi indicat ca nativii din zodia Gemenilor să se bucure de toate aceste lucruri în prima parte a lunii Septembrie, deoarece cea de-a doua parte a lunii Septembrie se anunță  o perioadă destul de solicitantă pentru ei.

Horoscopul carierei pentru luna Septembrie 2013, dedicat nativilor din zodia Gemenilor prevede o perioadă destul de bună pentru atingerea unor obiective de mult propuse. Obținerea rezultatelor dorite pe plan profesional nu vor putea fi atinse așa, pur și simplu,  ci prin muncă și suportare unor mustrări din partea superiorilor. Chiar și prin mai multă muncă și câteva neplăceri, cert este că lucrurile vor putea fi duse la bun sfârșit și nu va fi muncă în zadar.

Horoscop Gemeni Septembrie 2013Din punct de vedere relațional, horoscopul dragostei pentru nativii din zodia gemenilor, în luna septembrie prevede o perioadă mai mult decât bună. Majoritatea nativilor implicați într-o relație de dragoste vor face tot ce le stă în putință pentru a se asigura că partenerul lor de viață va fi mai mult decât mulțumit de ei. Ce care se află în căutarea iubirii au foarte mari șanse să găsească ceea ce caută. Evident, nu va fi mură-n gură, dar cu puțină răbdare și cu eforturi minimale, soarta le va putea aduce ceea ce-și doresc de ceva timp.

Nativii din Gemeni nu trebuie să se schimbe sau să încerce să pară ceea cea ce nu sunt pentru a intra în grațiile  persoanei pe care vor ajunge să o iubească necondiționat. Gemenii, trebuie să se poarte cât mai natural și să nu uite de expresia: cu răbdarea treci și marea. Iubirea îi va găsi chiar și acolo unde se așteaptă cel mai puțin.