Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Ianuarie 2014 (partea 2)

Horoscop Ianuarie 2014 (partea 2)

Horoscop Ianuarie 2014 – consultati horoscopul lunar, partea a doua a acestuia. In cadrul acesteia veti putea citi horoscopul lunar pentru zodiile: fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.

Horoscop Ianuarie 2014

Fecioara – Se anunta o luna destul de buna si de interesanta pentru nativii din zodia Fecioarei. Pentru ei, horoscopul lunar, anunta ca vor primi din partea astrelor, impulsuri cat se poate de pozitive. Daca se vor concentra si vor folosi cum trebuie energia pe care o primesc, atunci fecioarele vor avea sansa sa rezolve o serie de probleme importante pe care le-au mostenit din anul precedent.

Balanta – Pentru cei din balanta, luna ianuarie 2014 va fi una foarte buna. Pe plan profesional, balantele vor excela si vor avea sansa sa fie promovate sau sa primeasca o marire de salariu. Problemele sau cheltuilile peste masura nu se gasesc in vietile nativilor din balanta, in ianuarie. In cadrul vietii versonale, balantele se vor bucura de armonie si iubire.

Horoscop Ianuarie 2014

Horoscop Ianuarie 2014

Scorpion – In luna ianuarie, scorpionul se numara si el printre vedetele zodiacului lunar. Ii va merge bine atat profesinal, la locul de munca, cat si acasa, in familie. La locul de munca se va face remarcat, lucru care va atrage dupa sine, care poate atrage dupa sine o promovare si o crestere a remuneratiei. Acasa, dragostea si armonia vor fi la loc de cinste, pentru Scorpion.

Sagetator – Pentru cei nascuti in Sagetator, luna ianuarie nu va fi tocmai cea mai buna luna din acest an. Sagetatorii s-ar putea sa aiba mici neintelegeri si probleme pe plan profesional sau  divergente in familie. Vibratiile astrale nu sunt de cea mi buna calitate, pentru ei. Ei ar trebui sa stie ca pentru rezolvarea problemelor, in aceasta luna, exista o singura solutie – rabdarea. Cu rabdare vor trece peste greutati.

Capricorn – Persoanele nascute in zodia Capricornului vor avea parte de o luna destul de normala. Desi in mare parte a lunii, Soarele se afla in semnul lor natal, Capricornii nu se vor putea lauda cu realizari marete pe niciunul dintre planurile vietii. Nici problemele sau grijile nu vor tine capul de afis, in aceasta luna, pentru ei. Singurul lucru la care vor excela in aceasta luna vor fi dovezile de iubire pe care le vor oferi persoanei iubite.

Varsator – Horoscop lunii ianuarie pentru acesti nativi aduce decat vesti bune si foarte bune. Varsatorii, la fel ca si celelalte vedete ale horoscopului lunar, vor putea realiza tot ceea ce-si vor propune. Pentru ei nu va exista nu pot, ci doar nu vreau. Fie care e vorba de locul de munca ori familie, peste tot, lucrurile vor merge asa cum nici nu-si pot imagina. Ianuarie e una din lunile foarte bune pentru Varsatori.

Pesti  – Pentru pesti, prima luna din 2014 va fi una destul de interesanta. Pe plan personal, in familie si in dragoste, totul le va merge foarte bine si se vor simti mai iubiti ca niciodata. In schimb pe plan profesional sau la locul de munca, Pesti s-ar putea sa aiba parte de mici neintelegeri, atat cu colegii de munca, cat si cu superiorii. Per total, ianuarie va fi o luna destul de buna pentru Pesti.

Pentru prima partea zodiacului, puteti urmari aici (horoscopul lunii ianuarie 2014).