Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Ianuarie: Intrarea lui Venus in Varsator – 3 Ianuarie 2015

Horoscop Ianuarie: Intrarea lui Venus in Varsator – 3 Ianuarie 2015

Intrarea lui Venus in Varsator – 3 Ianuarie 2014

Seria evenimentelor astrale importante ale lunii Ianuarie 2015 a debutat cu intrarea lui Venus in Varsator, in data de 3 Ianuarie 2014. Venus din Varsator nu doar ca le ofera un puternic suport astral pe plan afectiv celor care sunt nascuti in aceasta zodie, dar are rolul de a ne schimba catusi de putin, pe fiecare dintre noi. Ne face sa punem mai mult pret pe oameni, pe iubire, pe ganduri si pe sentimente, decat pe bani sau lucruri materiale.

Tranzitul lui Venus prin Varsator are o puternica influenta asupra relatiei de dragoste a fiecaruia dintre noi. Cuvantul pe care acesta il are de spus este unul care cantareste foarte mult. Venus din Varsator nu doar ca ne poate face sa ne schimbam atitudinea si modul de abordare a vietii de cuplu, dar poate sa readuca la viata relatii de iubire care erau considerate de domeniul trecutului sau poate sa ii ajute pe cei care se afla in cautarea unui partener de viata.

Pe de alta parte, Venus aflat in tranzit prin zodia Varsatorului ne face sa privim lumea cu altii ochi, ne face sa ne exprima liber si sa neglijam constrangerile care pana acum ne dictau ce sa spunem si ce nu. Ni se ofera o libertate nu doar in modul de exprimare, ci si-n ganduri si idei. Daca pana nu de mult, ne autoimpuneam anumite restrictii atunci cand venea vorba de lucrurile din viata noastra, odata cu intrarea lui Venus in Varsator ne vom schimba acest mod de gandire, dar cu atat mai mult  – ne vom dori ca si cei din jurul nostru sa si-l schimbe si sa se simta la fel de liberi ca si noi. Iar dupa cum a fost mentionat si la inceput, aceasta libertate va fi cu precadere in cadrul relatiilor de dragoste. Efectele ei vazandu-se imediat, ea fiind leacul multor relatii care erau pe cale sa se rupa sau care au facut deja acest pas.