Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Ianuarie: Luna Plina din Rac – 5 Ianuarie 2015

Horoscop Ianuarie: Luna Plina din Rac – 5 Ianuarie 2015

Prima zi din 2015 in care multi dintre noi ne-am reluat activitatea profesionala a inceput cu un eveniment astral foarte important – Luna Plina din Rac. Acest eveniment astral a avut loc astazi, 5 Ianuarie 2015, la ora 6:53, ora Romaniei, la 14 grade si 31 de minute. Vorbim de o opozitie intre Luna si Soare, cu Luna-n zodia Racului si Soare aflat in plin tranzit prin zodia Capricornului.

Luna Plina formata pe axa Carpricorn-Rac nu este un lucru usor de suportat sau usor de inteles. Efectele acestui tranzit sunt extrem de complicate si ne pot pune in ipostaze pe care nici nu ni le-am imaginat. Pentru a le intelege trebuie sa stim ca vorbim de o opozitie intre doua energii diferite, dar care se completeaza destul de bine in realitate. Prima dintre ele este data de zodia Racului si de faptul ca Luna se afla-n domiciliu in aceasta zodie, iar a doua provine de la Capricorn, locul in care se afla Soarele din a doua parte a lunii Decembrie. Pe de alta parte sa nu uitam ca cele doua semne zodiacale, ambele sunt elemente constituente ale Crucii Cardinale, iar si acolo cele doua se afla-n opozitie. Racul reprezinta nordul, iar Capricornul reprezinta sudul Crucii Cardinale.

Horoscop Ianuarie: Luna Plina din Rac - 5 Ianuarie 2015

Horoscop Ianuarie: Luna Plina din Rac – 5 Ianuarie 2015

Cum ne influenteaza Luna Plina din Rac?

Prima dintre influentele astrale provenite de la acest eveniment astral este data de zodia Racului, iar rolul ei este sa ne faca sa punem accentul pe partea noastra sufleteasca, sa traim prin emotii, prin sentimente si sa pretuim mai mult partea spirituala a lucrurilor. In contradictie cu aceasta, influenta astara venita din celalalt capat al axei, de la Capricorn, ne indeamna sa ne concentram mai mult pe partea practica a lucrurilor si sa nu dam prea multa importana aspectelor afective.

Vorbim de o contradictie foarte clara si, in acelasi timp, una foarte puternica. E ca si cum doua pietre de moara se suprapun una celeilalte, nu se misca niciodata in acelasi sens, dar totusi o fac cu folos. La fel este si cu efectele resimtite de pe urma Lunii Pline din Rac. Influentele astrale pe urma acestui eveniment ne fac sa punem pe masa toata aspectele vietii noastre, atat cele care tin de sufletul nostru, cat si cele care tin de viata noastra materiala. Si nu doar atat, vom fi nevoiti sa alegem intre doua lucruri de care suntem constienti ca nu putem trai fara niciunul dintre ele. Nu va fi o alegere usoara, fiecare care dintre aceste lucruri are rostul lui in viata noastra, din aceasta cauza se vor isca multe momente de framantare, de reanalizare a unor decizii pe care le-am facut de curand sau urmeaza sa le luam.

Ideal ar fi ca sa nu ne pripim in luarea unor decizii importante si mai bine sa asteptam  putin pana se diminueaza influentele acestui eveniment astral sau sa cerem  sfatul unor persoane de incredere. Luna Plina din Rac, pe langa aceste influente negative, daca le putem numi asa, are si o parte buna, acum avem sansa sa aflam cine suntem cu adevarat si la ce tinem mai mult, la viata materiala sau la cea sentimentala.