Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Leu Noiembrie 2014

Horoscop Leu Noiembrie 2014

Horoscop Leu Noiembrie 2014. Pentru cei care s-au nascut in zodia Leului, perioada cuprinsa intre 1 si 30 Noiembrie aduce foarte multe vesti bune. Va urma o luna in care, progresiv, nativul din Leu va gasi tot felul de motive de bucurie, pana si-n cele mai marunte lucruri. Spunem progresiv pentru ca inceputul lunii Noiembrie s-ar putea sa-i aduca cateva neplaceri nativului din Leu, in special la locul de munca. Iar asta se va intampla nu pentru ca cineva ar vrea raul nativului din Leu. La inceputul lunii acesta va fi foarte incapatanat si nu va tine cont de nicio parere care nu seamana cu a lui sau pe care o considera ofensatoare la adresa abilitatilor sale profesionale ori a intelectului sau. Ca sa nu mai punem la scoteala faptul ca si i-ar putea ofensa pe cei din jurul sau, cu sau fara voie.

Horoscop Leu Noiembrie 2014 – Dragoste, casa si familie

Horoscopul dragostei pentru cei care s-au nascut in zodia Leului, pentru luna Noiembrie aduce doar vesti bune. Contextul astral al lunii Noiembrie va scoate in evidenta doar ceea ce-i mai bun din acesti nativi, atunci cand vine vorba de viata personala si de dragoste. Cei care sunt la casa lor sau au deja o relatie de dragoste stabila, pentru ei aceasta luna ar putea parea plictisitoare. Vazand ca lucrurile se misca in directia dorita si ca nimeni si nimic nu le strica buna dispozitie, ei vor tine de sa creada ca asa este normal si ca la fel este la toata lumea. Total gresit. Cei care vor aprecia cu adevarat lumina in care vor fi pusi in Noiembrie, vor fi cei care sunt singuri sau cei care se lupta cu disperare sa-si construiasca o relatie de dragoste bazata pe respect, incredere si sentimente.

Acasa in familie, luna Noiembrie nu-i va aduce neplaceri nativului din Leu. Este o perioada in care va avea mai mult timp de cei dragi, dar si a se ingriji de locuinta. In noiembrie va gasi tot timpul momente oportune pentru a se reapuca  de redecorarea casei, de a face unele reparatii pe care lea tot neglijat in ultima vreme.

Horoscop Leu Noiembrie 2014 – Financiar si profesional

Din punct de vedere financiar, luna Noiembrie, Leului i s-ar parea a fi una nemaipomenit de buna. Veniturile nu-i vor scadea, dar nici nu-i vor creste semnificativ, vor fi doar cele obisnuite. Problema finantelor Leului, in Noiembrie, va fi chiar Leul. Urmeaza o perioada in care Leului ii va veni foarte greu sa se abtina de la risipa. Poate ca a mai fost cheltuitor si pana acum, insa acum va atinge un apogeu. Pentru a evita datoriile, in aceasta luna, nativul din Leu ar trebui sa lase finantele casei pe mana partenerului de viata sau a alui membru al familiei.

La locul de munca, luna noiembrie e posibil sa inceapra intr-o atmosfera catusi de putin tensionata. Odata cu inaintarea in noua luna, atmosfera se va destinde, iar cel nascut in zodia Leului va intelege ca nimeni nu i-a vrut raul. Cel vinonvat de toate neplacerile pe care a fost nevoit sa le suporte a fost chiar el, prin atitudinea sa. Cu bune, cu rele, pe plan profesional, luna noiembrie va fi una in care Leul va fi capabil sa-si fructifice majoritatea ideilor. Ba mai mult decat atat, ina  doua parte a lunii s-ar putea sa fie si sursa de inspiratie pentru altii.