Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Rac Iulie 2014

Horoscop Rac Iulie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Racului, luna iulie 2014 va debuta cu dreptul. Datorita faptului ca din data de 22 iunie Soarele se afla in zodia Racului, acest lucru este unul cat se poate faborabil pentru ei, iar aceasta perioada este una in care ei trebuie doar sa culeaga roadele eforturilor depuse pana acum. Privind lucurile dintr-un alt unghi, luna Iulie, pentru persoanele nascute in zodia Racului, este una cu o bogata incarcatura emotionala. In prima jumatatea a lunii iulie, incarcatura emotionala pe care acesti nativi o vor resimti este doar o continuarea a vulcanului izbucnit odata cu Luna Noua din zodia Racului, eveniment care a avut loc spre finalul lunii iunie. Chiar daca Racii sunt o fire timida si emotiva, si sunt obisnuiti cu astfel de sentimente, totusi, in cea de-a doua parte a lunii, aceasta stare se va amplifica, odata cu intra lui Mercur in semnul lor natal. Iar acest lucru va fi unul destul de suportat chiar pentru ei.

Horoscop Luna Iulie Rac – Bani si Loc de Munca

Zodia RacSoarele din semnul lor natal le transmite impulsuri de calitate, menite sa-i ajute pe acesti nativi in iesirea din situatii dificile si, in general, sa-i protejeze de situatiile care le creeaza disconfort. La locul de munca munca, nativii din Rac se vor descurca de minunte cu treburile de rutina, insa vor se vor lovi de o mare problema atunci cand vor fi nevoiti sa ia decizii importante. In aceasta perioada Racii vor incearca sa gandeasca mai mult cu inima, iar acest lucru s-ar putea sa nu fie tot timpul pe placul superiorilor. Totusi, ei nu trebuie sa se sperie, inspiratia le va veni chiar si in cele mai grele momente, ea va fi elementul salvator pentru raci in aceasta luna, pe plan profesional.

Din punct de vedere financiar, luna iulie 2014 va traita la cote maxime. Macar pe planul financiar, Racii vor simti cu adevarat ca sunt vedetele zodiacului. Este perioada in care ei vor fi capabili sa faca bani chiar si din pitara seaca, iar datoriile vor fi sterse una dupa alta.

Horoscop Luna Iulie Rac – Dragoste

Pe planul afectiv, in luna iulie, cei nascuti in zodia Racului, pe deoparte vor trai clipe atat de frumoase incat nu pot fi descrise in cuvinte, pe de alta parte, aceeasi nativi, s-ar putea sa aiba parte de o puternica ravasirea sufleteasca. In iulie 2014, Racii trebuie sa se impace cu ideea ca dupa furtuna vine vremea buna, in special in cea de-a doua parte a lunii, dupa intrarea lui Mercur in semnul lor natal. Nativii pe care inceputul lunii iulie ii va prinde intr-o relatie de dragoste au mari sanse sa-si duca relatia de iubire la un alt nivel, cu pasi repezi. In schimb, cei care se afla in cautarea sufletului pereche vor trai sentimente contradictorii, in perioade foarte scurte de timp, iar acest lucru va fi amplificat in a doua jumatate a lunii Iulie. Chiar si asa, ei nu trebuie sa se dea baututi si sa renunte la cautare, surpriza va veni de acolo de unde se vor astepta mai putin. Faptul ca ei, naitivi din rac, sunt sinceri si isi pot exprima sentimentele cu usurinta, in luna iulie, va fi asul lor din maneca.