Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Rac Noiembrie 2014

Horoscop Rac Noiembrie 2014

Horoscop Rac Noiembrie 2014. Pentru cei nascuti in zodia Racului, luna Noiembrie aduce cateva vesti rele, dar, din fericire pentru ei, numarul vestilor bune va fi net superior celor rele. A unsprezecea luna a acestui an se anunta a fi una destul de interesanta. Va fi o perioada in care racul va putea experimenta destul de multe lucruri forte bune pentru el, dar si cateva mai putin bune. Cert este ca atunci cand va trage linie, Racul va putea spune ca luna Noiembrie a fost una in care si-a atins in mare parte obiectivele propuse.

Horoscop Rac Noiembrie 2014 – Dragoste, casa si familie

Cand vine vorba de dragostea racului, luna noiembrie se anunta a fi una foarte intensa. Este o luna in care Racul nu doar ca are posibilitatea sa-si faca ordine in relatia de sa de dragoste, dar acum este o perioada optima pentru a duce lucrurile la un alt nivel. Se va vedea un progres. Pe de alta parte in aceasta luna Racul va avea parte de foarte multe surprize placute venite din partea partenerului de viata. Acum i se confirma a mia oara ca a facut alegerea buna si ca  are langa el persoana perfecta.

Nici pe cei singuri, in luna noiembrie, astrele nu i-au scapat din ochi. Poate ca nu toti cei nascuti in Rac vor avea sansa sa intalneasca o persoana de care sa se indragosteasca, dar toti vor avea sansa sa cunoasca persoane care le pot oferi clipe minunate, chiar daca vor fi de scurta durata.

Zodia RacAcasa, in familie, pentru cei nascuti in zodia racului, luna Noiembrie aduce doar momente pline de tandrete, iubire si armonie. Intelegerea devine litera de lege, atat intre sot si sotie, cat si intre ceilalti membri ai familiei. Este o luna perfecta si pentru reorganizarea casei, achizitionarea unor lucruri noi sau chiar pentru mutarea in casa noua.

Horoscop Rac Noiembrie 2014 – profesional si financiar

Pe plan profesional, in luna Noiembrie, Racul poate experimenta si cateva situatii neplacute. La locul de munca, in aceasta luna, racul tinde sa fie foarte impulsiv, sa rabufneasca atunci cand se simte sufocat, iar acest lucru poate duce la mici neintelegeri cu colegii de serviciu sau cu un superior. Surplusul de energie pe care il resimte in aceasta luna Racul, pe deoparte il ajuta in ducerea la bun sfarsit a sarcinilor care i-au fost atribuite, dar in anumite situatii limite il pot scoate din sarite. Orice mic deranj pe care Racul il va simti, va fi amplificat, iar acest lucru poate duce la momente tensionate.

Din pricina banilor, in luna noiembrie, persoanele nascute in zodia racului nu ar trebui sa-si faca griji. Alinierea astrala din aceasta luna ii ajuta pe plan financiar. Nu vor reusi sa faca economii foarte insemnate, insa vor fi capabili sa-si plateasca datoriile, sa faca cateva achizitii pe care si le doreau de ceva timp si, in final sa se simta confortabil atunci cand vine vorba de situatia lor financiara.

Mai multe detalii despre modul in care vor influenta astrale viata nativilor din Rac se pot afla din horoscopul saptamanal. Pentru celelalte zodii horoscopul lunii noiembrie poate fi consultat in sectiunea horoscop lunar.