Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Scorpion Noiembrie 2014

Horoscop Scorpion Noiembrie 2014

Horoscop Scorpion Noiembrie 2014. Pentru cei care s-au nascut in zodia Scorpionului, luna Noiembrie incepe in forta. Scorpionii nu doar ca au de partea lor Soarele, care din de 23 Octombrie se afla in tranzit prin semnul lor natal, ei il au si pe Venus, care din aceeasi data se afla in tranzit prin Scorpion.

Cei care s-au nascut in aceasta zodie, in luna Noiembrie, nu vor avea prea multe griji, vorbim de o perioada destul de favorabila, succesul va fi de partea lor in tot ceea ce intreprinde. Ca vorbim de dragoste, de casa, familie, bani sau cariera, in penultima luna a anului 2014, Scorpionii vor avea parte de tot ceea ce isi doresc.

Horoscop Scorpion Noiembrie – Dragoste, casa si familie

Incepand luna Noiembrie cu Venus, Micul Benefic, in semnul lor natal, Scorpionii vor trai pe picior mare si la capitolul dragoste. Este o luna in care Scorpionul va avea mari asteptari de la partenerul de viata atunci cand vine vorba de iubire. Nu doar ca nu va fi usor de multumit, dar el si el la randul sau este dispus sa ofere foarte multe. Se spune ca ce-i prea mult nu strica, nu acelasi lucru vom putea spune si despre dragostea Scorpionului din luna Noiembrie. Vorbim de o perioada in care, Scorpionul prin asteptarile sale isi poate rani sentimental persoana iubita, chiar daca nu intentioneaza acest lucru. Vor fi si situatii in care el va exagera,va face prea multe exces de zel, iar acest lucru s-ar putea sa-i aduca cateva clipe tensionate, am putea spune, insa per total, Noiembrie se anunta a fi mai buna decat lunile precedente.

In familie, pentru Scorpion, in aceasta luna lucrurile se vor stabiliza. Certurile vor inceta, iar intelegerea va fi litera de lege. Este o luna foarte buna si pentru organizarea casei,  cumpararea unor obiecte de uz casnic, importante sau chiar pentru mutarea intr-o casa noua.

Horoscop Scorpion Noiembrie – Profesional si financiar

Pe plan profesional, in luna Noiembrie, Scorpionul va fi pus de catre astre in lumina reflectoarelor, acest lucru facandu-l sa straluceasca, atat la propriu cat si la figurat. Horoscopul lunii noiembrie prevede pentru Scorpioni o luna cu activitatea bogata, pe plan profesional, si nu doar atat, vorbim de o luna foarte rodnica. Se va vedea clar ca Soarele din semnul lor natal le transmite doar impulsuri pozitive. Tot ceea ce vor incepe vor reusi sa duca la bun sfarsit, vor reusi sa se implice in proiecte interesante sau chiar sa-i ajute si pe cei care in aceasta luna nu sunt la fel de productivi ca si ei.

Si la capitolul finante, luna Noiembrie aduce doar vesti bune Scorpionilor. A venit timpul sa-si poate gestiona mai bine economiile, dar nu inainte de a-si plati datoriile. Poate nu la toti, dar la multi dintre Scorpioni, in ultima perioada acestea au cam prins radacini si nu au mai putut scapa de ele. Ei bine, in noiembrie, Scorpionii vor reusi sa scape de datorii si sa se puna din nou pe picioare, vorbind din punct de vedere financiar.