Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Taur Decembrie 2014

Horoscop Taur Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia, luna Decembrie 2014 va fi una a restructurarilor si a pregatirilor pentru anul 2015. Acum, la sfarsit de an, Taurul isi va da toata silinta pentru a nu-l prinde noul an cu treburi neterminate. Pe de alta parte, conform horoscopului lunii decembrie, pentru Taur, aceasta luna este una perfecta pentru restructurarea activitatilor financiare sau pentru a se reorienta profesional.

Horoscop Taur Decembrie 2014 – bani si cariera

Planul profesional va fi pentru cei care s-au nascut in zodia Tarului, cel putin in prima parte a lunii, una dintre preocuparile lor princiaple. In aceasta luna, Taurii isi vor da toata silinta sa iasa in evidenta, sa se faca remarcati sau sa exceleze.  Vor da tot ce-i mai bun din ei, nu doar pentru a demonstra ca sunt demni de functia sau de postul pe care il ocupa, ci si pentru a-si spori sansele unei prime sau a unui spor salarial, acum la final de an.

Zodia TaurNativii din zodia Taurului vor sa se asigure cu orice pret ca anul 2015 nu-i va prinde cu gauri in buget si ca nu se vor afla la un job care nu-i satisface atat profesional, cat si financiar. Pe buna dreptate vor face acest lucru, au tot dreptul sa o faca, iar luna decembrie 2014 este in masura sa-i ajute cu acesta dilema.  In luna decembrie, ei, taurii se vor numara printre norocosii care vor avea avea parte de prosperitate economica, iar in a doua parte a lunii, datorita eforturilor lor, chiar se vor putea bucura si de o vacanta bine meritata.

Horoscop Taur Decembrie 2014 – dragoste si familie

In ceea ce priveste planul afectiv, conform horoscopului dragostei pentru luna Decembrie, pentru Tauri nu se anunta prea mari progrese sau prea mult suport venit din partea astrelor. Din acest punct de vedere se anunta o luna destul de linistita, fara prea multe provocari sau suspine.

In cadrul familiei, Taurul trebuie sa putin mai precauti si sa incerce sa evite subiectele care pot duce la dezbateri aprinse si apoi la polemici.  Acestea nu-si au rostul si ar fi bine sa le evinte, in acest mod isi poate asigura linistea si armonia din cadrul familiei.