Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Taur Iulie 2014

Horoscop Taur Iulie 2014

In luna iulie 2014, cei nacuti in zodia tarului vor avea parte de o serie de surprize, atat la propriu, cat si la figurat. Pe de alta parte, taurii pot decreta luna iulie 2014 ca fiind luna schimbarilor neprevazute. Atat la locul de munca, cat si acasa, in familie, taurii vor fi luati tot timpul prin surprindere se schimbarile facute de cei din jurul lucrul. Indiferent de situatie, in luna iulie, nativii din taur nu ar trebui sa aiba nici un motiv sa se planga. Va fi o luna destul de buna pentru ei, si spre marea lor surprindere acum vor reusi sa duca la bun sfarsit lucruri pe care si le-au propus de ceva timp.

Horoscop Lunar Taur – Bani si loc de munca

Si din privinta banilor si a locului de munca, luna iulie 2014 se anunta a fi una minunata pentru cei nascuti in zodia Taurului. Aspectele astrale ale lunii sunt de asa natura incat le ofera o sansa de relansare profesionala, de atingere a unor teluri pe care pana acum le credeau a fi prea departe, dar si de a castiga putin mai mult decat ar fi castigat de obicei. Iulie e o luna in care norocul le surade, ei nu trebuie decat sa fie profite de fiecare data. Pe de alta parte, acum este momentul ca taurii sa scape de o serie de datorii mai vechi sau sa inceapa noi proiecte pe plan profesional.

Horoscop Lunar Taur – Dragoste

In ceea ce priveste planul afectiv, nativii din taur vor experimenta in luna iulie, atat culmea fericirii, cat si cea nefericirii, a punerii unor semne de intrebare importante. Contextul astral al primei jumatati a lunii iulie, este unul care-i va face pe Tauri sa ceara mai mult de la persoana iubita, sa fie nemultumiti, chiar daca aceasta isi va da toata straduita sa nu greaseasca. Drept urmare, tauri vor avea impresia ca nu sunt compatibili cu persoana de  pe care au alaturi la bine si la rau, ca iubirea lor s-a destramat, iar lista poate continua. Acestea nu sunt decat o lunga serie de iluzii pe care si le vor face cei nascuti in aceasta zodie. Insa, in cea de-a doua jumatate a lunii, mai precis, dupa 20 iulie, taurii vor reveni cu picioarele pe pamant si nu mica le va fi surprinderea cand vor constata ca in realitate lucrurile stau cu totul altfel.