Acasa / Horoscop lunar / Cum ne influenteaza Mercur din Balanta?

Cum ne influenteaza Mercur din Balanta?

Luna care tocmai sta sa inceapa ne aduce o serie de evenimente astrale foarte importante. Dupa cum ati putut afla si din horoscopul lunii septembrie, inca din a doua zi a lunii avem aparte de un eveniment ceresc foarte important si anume – intrarea planetei Mercur in zodia Balantei. Asadar, Mercur, planeta comunicarii si guvernatorul zodiilor Gemeni si Fecioara, in data de 2 septembrie isi incepe tranzitul prin zodia Balanta si il va incheia in data de 28 septembrie, atunci cand va intra in zodia Scorpion.

Cum ne influenteaza Mercur din Balanta?

Tranzitul lui Mercur prin zodia Balantei este de bun augur pentru fiecare dintre noi. Impulsurile astrale pe care acesta ni le trimite au menirea sa ne faca mai buni, mai calmi, sa fim mai diplomati si in special – sa comunicam mai bine si cu vorbe alese. Chiar daca ne vom afla in situatii dificile, Mercur din Balanta este cel care ne da rabdare si gandire limpede pentru a iesi din orice impas. Atat acasa, cat si la locul de munca, vom fi dispusi sa lasam de la noi, doar ca sa fie bine si sa ne ajungem la un comun acord. Este perioada in care realizam ca toti avem un suflet, iar acum gandim din ce in ce mai mult cu sufletul, cu inima, iar acest lucru nu ne aduce decat beneficii.
Pe de alta parte, Mercur fiind planeta comunicarii, acum din zodia Balantei, vibratiile pe care ni le trimite ne ajuta enorm sa comunicam, sa socializa si de ce nu sa ne facem noi cunostinte, relatii.

Influenta lui Mercur din Balanta

Cum ne influenteaza tranzitul lui Mercuri prin Balanta?

Tranzitul lui Mercuri prin Balanta?

Este cea mai buna perioada din pentru a spune  tot ce avem pe suflet, acum mai mult ca niciodata vom sti sa ne alegem cuvintele, astfel neexistand riscul de supara pe cineva drag noua. Spre deosebire de alte perioade ale anului, acum cand Mercur tranziteaza zodia Balantei, suntem dispusi  sa facem orice de fel de compromis sau intelegere doar sa stim ca ne putem tine aproape: familia, prietenii sau colegii de munca. Nimic nu este mai important pentru noi decat pacea si, in general, buna intelegere.