Acasa / Horoscop lunar / Influența Soarelui din Vărsător

Influența Soarelui din Vărsător

Ziua de 20 Ianuarie 2014 ne aduce trei evenimente  astrale extrem de importante pentru această perioadă: o conjuncție care se formează între Marte și Neptun aflate în tranzit prin zodia Peștilor, Soarele care părăsește Capricornul și intră în zodia Vărsătorului, iar mai apoi Lună Nouă, cu Soare și Lună aflate în zodia Vărsătorului.

Nu doar fiindcă este cel mai important eveniment astrale al acestei zile, dar și pentru că de acum încolo, timp de 30 de zile își va lăsa o puternică amprentă asupra noastră, haideți să vedem cum ne va influența Soarele din Vărsător. Analiza astrala a impulsurilor pe care acesta ni le va trimite, va fi făcută atât perspectiva modului în care ne vom raporta noi la oameni și la lucruri, dar și din perspectiva modului în care se vor raporta alții la viețile noastre.

Horoscop lunar – Influența Soarelui din zodia Vărsător

Zodia Vărsător, alături de Taur, Leu și Scorpion face parte din grupa semnelor zodiacale fixe. Cel născut în zodia Vărsătorului nu se poate limita niciodată la ceea ce știe sau la ceea ce îi spun alții, el tot timpul își dorește să știe mai mult, să cunoască mai multe lucruri, locuri și oameni. Faptul că începând de astăzi, 20 Ianuarie, Soarele se va afla în plin tranzit prin zodia Vărsătorului nu doar că ne transmite că va transmite câteva dintre însușirile acestei zodii, dar ne va oferi niște experiențe de viață cu totul și cu totul aparte.

Influența Soarelui din Vărsător

Influența Soarelui din Vărsător

Prezența Soarelui în zodia Vărsătorului se reflecta de îndată în modul în care ne vom raporta la probleme, la oameni, în modul în care vom vorbi sau vom acționa atunci când cineva ne va cere ajutorul. Drept urmare în perioada următoare nu doar că vom încerca să fim mai buni unii cu alții, dar vom încerca să fim mai altruiști, mai inovativi, vom încerca să ne lăsam o amprentă bună asupra tot ceea ce vom face. Zâmbetul va apărea din nou pe fața noastră chiar și atunci când nu vom trăi clipe tocmai ușoare, dar vom încerca să vedem totul cu alții ochi, ne vom strădui să vedem partea plină a paharului. În tot răul vom vedea și-un bine, unul care ne va ajută să trecem de orice impas.

Perioada în care Soarele se află în tranzit prin Vărsător este și una de visare, una care ne facem să ne dorim să scăpăm de tot ceea ce ne apasă sufletul, le constrânge să rămânem la anumite obiceiuri sau care îi dorește să ne limiteze în gândire și exprimare. Mai pe scurt este o perioada de schimbare și vorbim de una care se va avea loc cu pași repezi, indiferent de care plan a vieții vorbim. Totuși, fiindcă vorbim de o schimbare făcută pe grabă, fără a ține cont de efecte și consecințe, uneori s-ar putea să scăpăm din vedere anumite aspecte care pot atrage după sine anumite represalii. Ar fi bine ca atunci când ne dorim o schimbare să nu încercăm să ne stăpânim și să nu facem brusc pentru că s-ar putea să avem neplăcuta surpriză de a pune în loc ceva mai mai de proastă calitate sau va fi departe de așteptările noastre reale.

Per ansamblu, perioada în care Soarele va străbate zodia Vărsătorului ar trebui să fie una destul de benefică pentru fiecare dintre noi ș indiferent de zodia sub care ne-am născut. Perioada din an cu Soare-n Vărsător este una care se asociază nu doar cu schimbare, ci și cu încheierea unor etape de viață, cu încheierea unor colaborări nu tocmai productive, urmate apoi de un nou început. Vorbim de o perioadă în care vrând ne-vrând ne vom deschide ochi și vom realiza care sunt factorii care stau la baza nefericirii noastre și vom găsi soluții eficiente pentru a-i înlocui cu ceva mai bun sau chiar pentru a-i elimina definitiv. Nu trebuie decât să fim cu sufletul deschis și să învățăm să mai spunem și da, atunci când trebuie, chiar dacă vorbim ceva ne cunoscut, ceva care ne oferă palpitații doar când ne gândim la el.

Voi ce așteptări aveți de la perioada în care Soarele va străbate zodia Vărsătorului? Lăsați răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii.