Acasa / Horoscop lunar / Intrarea Soarelui in zodia Fecioarei

Intrarea Soarelui in zodia Fecioarei

Intrarea Soarelui in zodia Fecioarei este unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale lunii August 2014. Astazi, 23 August 2014, Soarele paraseste zodia Leului si va incepe un tranzit de 30 de zile prin zodia Fecioarei. Iar la doar doua zile distante, tot in zodia Fecioarei va avea loc si faza de Luna Noua. Aceste doua evenimente care marcheaza ultima parte a acestei luni au menirea de a ne transmite sentimentul ca perioada de relaxare s-a terminat, de acum inainte trebuie sa ne intoarcem la treburile zilnice si trebuie sa aratam mai multa implicare in tot ceea ce facem. Indiferent de zodia de care apartinem, Soarele din Fecioara este unul care ne ofera o serie de impulsuri care ne motiveaza sa fim mai activi la locul de munca, sa ne dedicam mai mult, sa fim mai productivi, iar nu in ultimul rand, sa dovedim seriozitate fata de angajator si de colegii de munca.

Cum ne influenteaza Soarele din Fecioara?

Cum ne influenteaza Soarele din Fecioara?

Cum ne influenteaza Soarele din Fecioara?

Perioada care tocmai incepe ne aduce si o serie de beneficii, materiale, dar in acelasi timp Soarele din Fecioara ne aduce si destul de multe neplaceri, daca vorbim de partea spirituala sau sufleteasca. Spre deosebire de perioada cand se afla in zodia Leului, Soarele din zodia Fecioara este benefic pentru dezvoltarea noastra profesionala si mai putin pentru cea personala. Impulsurile pe care acesta urmeaza sa ni le transmita, in functie de interesele fiecaruia dintre noi, acestea pot fi considerate de bun augur sau dimpotriva, multi le vor considera ca fiind negative.

Cei care sunt realizati pe plan personal, iar acum isi doresc decat sa o duca bine: profesional, la locul de munca, sa-si sporeasca castigurile financiare, pentru ei, tranzitul Soarelui prin zodia Fecioarei este momentul in care si ei pot sa-si atinga telurile propuse. Orice proiect inceput in perioada urmatoare le va iesi asa cum isi vor dori. Contextul astral al perioadei urmatoare este unul care le aduce mari beneficii materiale acelora dintre noi care se dedica trup si suflet pentru ceea ce fac la locul de munca sau, in general, pe plan profesional. Ei nu vor avea motive sa se planga, iar atunci cand vor face acest lucru va fi din cauza ostenelii. Uneori s-ar putea sa exagereze cu implicarea, iar  aceasta dedicare totala s-ar putea sa le aduca unele probleme de sanatate. Trebuie avuta mare grija sa nu se depaseasca acea bariera care te rupe total de viata sociala. Efectele trecerii acestei limite nu vor fi tocmai placute.

Din punct de vedere sufletesc, perioada urmatoare nu va fi una tocmai buna. Putini vor fi aceia dintre noi care se vor bucura cu adevarat. Atunci cand te dedici mai mult muncii, vrei nu vrei, exista mari sanse sa-i neglijezi pe cei din jurul tau, pe cei care te iubesc si au mari asteptari de la tine. Chiar daca la locul de munca vom da tot ce-i mai bun din noi, seara cand ne intoarcem acasa, la familie, ar fi bine sa ne aduce aminte ca pe ei ne putem baza la bine si la rau si nu trebuie sa-i neglijam. In aceasta perioada se pot isca unele tensiuni in relatia copil-parinte, insa, cu putin efort din partea ambelor parti, lucrurile pot fi aduse pe calea cea buna.

Perioada in care Soarele tranziteaza zodia Fecioarei nu este una rea, ci este una in care ne face sa punem accentul mai mult pe partea materiala a vietilor noastre. Acest lucru nu trebuie sa ne intristeze, ci trebuie sa ne bucure, acum putem avea parte de tot soiul de castiguri, de promovari, mariri de salariale sau chiar de implicare in afaceri.