Acasa / Horoscop lunar / Mariana Cojocaru Horoscop Noiembrie 2014

Mariana Cojocaru Horoscop Noiembrie 2014

Mariana Cojocaru Horoscop Noiembrie 2014. Haideti sa aflam de la doamna astrolog Mariana Cojocaru cum ne vor influenta astrele in luna Noiembrie.

Evenimente astrale Noiembrie 2014

Vorbim de o luna in care: pe 7 Noiembrie vom avea o Luna Plina in Taur, Mercur va intra in Scorpion pe 9 Noiembrie, pe 14 Noiembrie Soarele va forma un careu cu Jupiter, pe 16 Noiembrie Neptun isi va relua mersul direct, iar pe aceeasi data, Venus va intra in Sagetator, 22 Noiembrie ne aduce intrarea Soarelui in Sagetator si Luna Noua, tot in Sagetator, 23 Noiembrie Mercur va forma un careu cu Jupiter, pe 26 Noiembrie Mercur va forma o conjunctie cu Saturn, pe 28 Noiembrie Mercur va intra in Sagetator, iar pe 29 Noiembrie vom avea ultimul Patrar al Lunii in Pesti.

Mariana Cojocaru – horoscop noiembrie 2014

Mai sus ati putut vedea o lista cu principalele evenimente astrale ale lunii noiembrie, insa despre modul in care ne vor influenta acestea si altele, haideti sa aflam impreuna in horoscopul lunii noiembrie realizat de Mariana Cojocaru. Si de aceasta data, doamna Cojocaru a prezentat horoscopul lunar in cadrul unei emisiuni la Romania TV.