Acasa / Horoscop lunar / Mercur retrograd in Balanta – „domnia armoniei”

Mercur retrograd in Balanta – „domnia armoniei”

Mecur retrograd in zodia Balantei – acest lucru se va intampla incepand cu data de 10 Octombrie si va continua pana pe 25 Octombrie, cand isi va relua mersul direct, iar pe data de 9 Noiembrie, el va intra din nou in Scorpiom. In acest moment Mercur se afla in miscare retrograda prin Scorpion, din data de 4 Octombrie.

Cum ne influenteaza Mercur retrograd din Balanta?

Mercur aflat in miscare retrograda prin zodia Balantei inseamna: armonie, liniste, pace, impacare si intelegere. Am vazut cum ne-a influenta Mercur atunci cand s-a aflat in miscare directa prin Balanta, acum, ca si atunci, el ne forteaza sa luam lucrurile mai incet, sa nu sarim peste ceea ce nu intelegem si sa analizam mai mult. Chiar daca comunicare nu va fi la fel cum o stiam pana acum si cum o vom sti dupa ce mercur isi reia mersul direct, totusi acesta perioada este un benefica pentru ca ne ajuta sa ne reparam greselile facute, sa rezolvam niste probleme pe care le-am tot evitat sau sa revenim la sentimente mai bune, indiferent de situatie.

Cat timp se afla in miscare retrograda prin Balanta, Mercur este cel care ne da de gandit, ne face sa intelegem unde am gresit candva si in acelasi timp ne ofera suportul necesar sa corectam ceea ce am gresit. Fie ca am gresit cu voie, fie ca fara voie, acum este o perioada optima sa ne rascumparam toate greselile. Pe de alta parte, acest tranzit ne face sa fim cat se poate seriosi, sa ne respectam toate angajamentele luate, iar mai pe scurt, sa fim oameni de cuvant.