Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Balanta

Horoscop Octombrie 2014 – Balanta

Pentru cei care s-a nascut in zodia Balantei este una de bun augur. Nu mai este pentru nimeni un secret ca, in aceasta luna, Balanta este vedeta zodiacului. Soarele se afla in Balanta de pe 23 Septembrie si va asta acolo pana pe data de 23 Octombrie. Drept urmare nativii din Balanta se vor bucura de suport astral aproape intreaga luna. Nu conteaza ce vor face si unde il vor folosi, suportul astral va exista pentru Balante si le va ajuta sa-si atinga toate obiectivele propuse.

Horoscop Octombrie Balanta – Relatie, casa si familie

Pe plan sentimental, luna Octombrie se imparte in doua parti, una care este benefica celor care nu se afla intr-o relatie de iubire, dar isi doresc una; iar a doua partea este pentru cei care deja au o relatie de dragoste si acum au sansa sa o revitalizeze sau chiar sa o duca la un alt nivel. Prima partea, mai exact primele 10 zile ale lunii Octombrie vor fi speciale pentru toti cei care isi cauta perechea. Acum ei au cele mai mari sanse sa gaseasca ceea ce cauta. Si nu doar atat, contextul astral al perioadei este atat de favorabil incat orice relatie inceputa acum are mari sanse sa fie foarte trainica si sa evolueze cu pasi foarte repezi.

Cea de-a doua parte, dupa cum prezicam, este mai mult benefica pentru cei care au o relatie, au o familie, dar lucrurile nu le merg chiar asa cum si-ar dori sau pur si simplu isi doresc mai mult decat atat. Acum a venit vremea ca si ei sa poata sa-si faca ordine in viata sentimentala si sa readuca la viata sentimente date uitarii. In familie se va stabili o perioada de liniste, de armonie, iar relatiile dintre parinti si copii vor deveni mult mai calde.

Horoscop Octombrie Balanta – Profesional si financiar

Si pe plan profesional, pentru cei care s-au nascut in zodia Balanta, luna Octombrie aduce numai lucruri bune. In aceasta luna vor gasi puterea de concentrare si ideile de care au nevoie pentru a duce la bun sfarsit proiecte mai vechi sau sa inceapa unele noi. Balantele vor gasi inspiratie in orice, iar multe lucruri la care visau acum pot prinde contur. Totul depinde doar de ei, daca isi dau interesul vor realiza, altfel nu. Dupa cum spune o vorba romaneasca: „Dumnezeu iti da, dar nu-i baga si-n traista”.

Banii nu vor fi nici o problema pentru persoanele nascute in Balanta. In Octombrie, exista mari sanse sa-si creasca remuneratia lunara. Acum ca au totul la degetul cel mic, Balantele se pot face auzite si pot impresiona superiori prin devotamentul si priceperea lor. Pe de alta parte, o serie de bonusuri financiare pot sa apara de acolo unde se asteptau mai putin. Acum e sansa balantelor sa-si plateasca datoriile, sa stranga bani pentru o vacanta sau chiar sa faca achizitii importante.