Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Berbec

Horoscop Octombrie 2014 – Berbec

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, luna Octombrie 2014 va fi una a opozitiilor. Daca pe anumite planuri berbecilor le va merge extraordinar de bine, pe altele lucrurile se for afla tocmai la populul opus. Luna va incepe intr-o nota de optimism, iar ce nascuti in zodia Berbecului vor avea impresia ca asa se va si termina, lucru care, din pacate pentru ei, nu este chiar asa. Pentru cei nascuti in zodia berbecului prevede o serie de suisuri si coborasuri care le vor marca viata.

Horoscop Octombrie Berbec – Relatie, casa si familie

In cadrul familiei sau a relatiei de dragoste, Octombrie le aduce berbecilor o serie de situatii tensionate, iar ele sunt datoritate tocmai lor, berbecilor. Probleme pe care nu le-au rezolvat cum trebuie in trecut, acum se pot intoarce impotriva lor. Tocmai cand credeau ca viata lor personala se afla in cea mai buna forma, nu mica le va fi surpriza berbecilor sa afle ca nu este chiar asa. Nu vorbim de tradari sau lucruri de acest nivel, insa vorbim de tot soiul de divergente care pot sa apara in familia berbecului. Fie ca vor fi discutii aprinse intre parinti si copii, fie ca vor exista certuri intre parteneri, cert este ca berbecii trebuie sa fie foarte precauti si sa incerce sa-si rascumpere greselile facute in trecut. Iar acum este momentul sa lase de la el pentru a aplana conflictele aparute.

Horoscop Octombrie Berbec – profesional si financiar

Horoscopul carierei Octombrie 2014 pentru berbec aduce o serie de motive de bucurie pentru cei nascuti in acest semn zodiacal. Nativii din berbec vor avea parte de o serie de situatii mai mult decat favorabile atunci cand vine de dezvoltarea lor profesionala si locul de munca. Un proiect in care si-au pus mari sperante, acum are mari sanse sa prinda contur si sa fie dus la bun sfarsit. Pe de alta parte, acesti nativi se pot face remarcati la locul de munca si prin dorinta de implicare si prin deciziile intelepte pe care le vor lua.

Din punct de vedere financiar, luna octombrie se anunta a fi una destul de stralucita pentru cei nascuti in zodia Berbecului. Chiar daca nu vor avea parte de castiguri venite peste noapte, berbecii vor reusi sa mentina un echilbru intre economii si cheltuiei, ba mai mult de decat atat, vor reusi sa incline balanta in favoarea economiilor.