Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Fecioara

Horoscop Octombrie 2014 – Fecioara

Pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioarei, luna Octombrie 2014 este una in care orice ar face, evolutia lor nu o sa se vada. Pentru ei, contextul astral al lunii este unul care-i poarta prin foarte multe situatii, unele bune, alte mai putin bune, iar la final, atunci cand vor trage linie ei vor constata ca au ajuns tot acolo de unde au plecat. Pe de alta parte, pentru nativii din fecioara, luna octombrie este o luna a iluziilor, a sperantelor false, dar si una in care isi vor pierde increderea in multe persoane.

Horoscop Octombrie Fecioara – Relatie, casa si familie

In luna octombrie, viata personala a nativilor din zodia Fecioarei va fi una in care vor gusta din toate cate putin, dar din niciuna pe saturate. In viata de cuplu, nativul din fecioara poate avea parte de o serie de certuri urmate de o serie de impacari rapide sau de o serie de sperante false, iar apoi fiind trezit brusc la realitate. Pe plan sentimental, in luna octombrie, fecioara se va afla tot timpul la poli opusi, cand va rade, cand va plange, dar niciuna dintre aceste situatii nu va dura foarte mult.

Horoscop Octombrie Fecioara – Profesional si financiar

Si pe plan profesional, in luna octombrie, nativul din Fecioara va avea parte de tot felul de situatii care-l pot pune intr-o postura foarte neplacuta. Fie care are de-a face cu  oameni neseriosi, fie ca regulile jocului se schimba din mers, cert este ca Fecioara este cea pe care restul se bazeaza sa duca la bun sfarsti tot ce si-a propus. Pana si lucrurile simple, in luna Octombrie vor deveni complicate si-i vor da batai de cap fecioarei, insa cel putin inspiratia nu-l va parasi. Astfel ca va gasi solutii de fiecare data, chiar daca nu vor fi deloc ieftine. Este clar, contextul astral al lunii Octombrie, ii va pune multe piedici, insa cel nascut in fecioara, cu mari eforturi, va reusi sa fie totusi productiv, dar asta numai el stie cum.

Din punct de vedere financiar, luna Octombrie nu este chiar asa de sumbra pentru acesti nativi. Desi nu este o luna usoara, ei vor fi in stare sa-si atinga toate obiectivele financiare propuse. Cu putin noroc, pot face chiar si mici economii.