Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Gemeni

Horoscop Octombrie 2014 – Gemeni

Luna Octombrie 2014, pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, nu va fi cea mai buna luna din acest an. Va fi o luna destul de complicata din multe puncte de vedere. Gemeni vor fi nevoiti sa faca fata multor provocari, fie ca e vorba de viata personala, fie ca e vorba de cea profesionala. Vor veni zile in care Gemenii vor zice ca sunt ceele mai ghinioniste persoane de pe Pamant. Chiar si atunci cand va fi bine, Gemenii nu vor putea vedea dincolo de paravanul esecului, de frica sa nu-si inrautateasca situatia.

Horoscop Octombrie Gemeni – Relatie, casa si familie

Acasa, in familie, persoanele nascute in zodia gemenilor nu vor avea parte de clipe extrem de grele, insa o serie de divergente se pot isca oricand, din senin. Se pot naste certuri intre copii si parinti, insa mai putin intre partenerii de viata. In aceasta luna, copii nascuti in zodia Gemenilor se vor simti neglijati si vor comunica mai greu. Este perioada in care se vor comporta de parca nimeni si nimic nu-i poate intelege, iar acest lucru va fi foarte vizibil in cazul adolescentilor.

Horoscop Octombrie Gemeni – Profesional si financiar

In ceea ce priveste profesia si locul de munca, persoanele nascute in zodia Gemenilor sunt nevoite sa lucreze foarte mult la atitudinea lor, atat fata de ceea ce au de facut, cat si fata de colegii de lucru. Chiar daca zodia Gemenilor este guvernata de Mercur, planeta comunicarii, in luna Octombrie ei nu vor da de inteles acest lucru. Nu doar ca nu-si vor exprima la fel de clar ideile si intentiile, ca si pana acum, dar vor avea tot timpul o atitudine superioara, una care-i va deranja pe cei din jurul lor, in special pe colegii de munca.

Cu toate acestea, in ceea ce priveste realizarile gemenilor in luna Octombrie, gemenii nu vor avea de ce se plange. Chiar daca vor avea greutati si chiar daca vor trebui sa dea explicatii in anumite situatii, ei vor reusi sa-si duca la bun sfarsit tot ce-si vor propune. Poate tocmai de aceea, ei nu vor avea motive sa se planga nici din prisma banilor. Chiar daca castigurile vir fi decat cele obisnuite, totusi, ei nu vor avea parte de cheltuieli neprevazute, astfel ca, pe plan financiar, vor reusi sa pastreze un echilibru.