Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Leu

Horoscop Octombrie 2014 – Leu

Pentru cei care s-au nascut in zodia Leului, luna Octombrie se anunta a fi cat se poate de buna, chiar daca pe alocuri vor fi si cateva lucruri care-i vor supara, totusi, leii nu vor avea prea motive temeinice sa se planga. Cum vor progresa sau cum vor regresa, in aceasta luna, totul depinde doar de ei, de cei nascuti in zodia Leu. Influentele astrale ale lunii sunt aproape neutre, astfel ca nativii acestei zodii vor avea ocazia sa-si ia propriile decizii fara a fi influentati in vreun fel.

Horoscop Octombrie Leu  – Relatie, casa si familie

Leule, in luna Octombrie, in ceea ce priveste casa si familia, vei fi destul de ocupat, dar nu se anunta nimic care te-ar putea face sa suferi. Va fi o perioada aglomerata, se anunta o serie de schimbari prin casa, prin gospodarie. Putem vorbi de amenajari interioare, de achizitionarea unor obiecte casnice care necesita mult efort pentru gasirea locului perfect in casa sau chiar de mutarea intr-o locuinta noua. Indiferent de situatie, treburi se vor gasi, iar cei dragi tie iti vor fi alaturi si gata oricand sa-ti ofere o mana de ajutor.

Pe plan afectiv, luna Octombrie nu iese cu nimic in evidenta, dar motivele de bucurie ar trebui sa vina din cauza faptului ca nu vor exista batai de cap. Pe cei care inceputul lunii i-a gasit implicati intr-o relatie de dragoste, ei vor avea parte de clipe pline de armonie si intelegere. Cei care sunt singuri pot avea sansa sa intalneasca pe cineva, insa trebuie sa ia in calcul faptul ca suportul astral le cam lipseste, atat cel pozitiv, cat si cel negativ, pentru tot ceea ce vor face ei vor fi singurii raspunzatori.

Horoscop Octombrie Leu – Profesional si financiar

Si pe plan profesional, pentru cei care s-au nascut in zodia Leului, contextul astral al lunii este cam neutru. Ca este vorba de realizarea unor proiecte interesante, ca este vorba de continuarea unor deja incepute, nativii din leu vor fi nevoiti sa munceasca destul de mult, dar nu ar trebui sa se descurajeze. Neexistand energii astrale negative, ei vor reusi sa-si atinga telurile propuse si chiar sa faca mic pas si dincolo de ele.

Banii nu vor fi o problema majora pentru Leu in luna Octombrie, el va avea de unde sa cheltuiasca. Totusi, Leul ar trebui sa fie destul de chibzuit in ceea ce priveste banii pentru ca altfel s-ar putea sa constate ca ajuns la fundul sacului. El tinde sa exagereze, ceea ce nu-i chiar bine. Desi nu putem vorbi de datorii, nimanui nu-i place sa stie ca sacul este gol, iar pana la urmatorul salariu calea este destul de lunga.