Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Predictii astrale

Horoscop Octombrie 2014 – Predictii astrale

Horoscop Octombrie 2014. Citeste predictiile astrale ale lunii octombrie, indiferent de zodia in care te-ai nascut, si afla care este contextul astral al lunii octombrie, dar si cum te vor influenta astrele in: relatie, casa, familie, profesional si financiar. Vorbim de o luna cu foarte multe evenimente astrale, iar cele mai importante dintre ele sunt: Primul patrar al lunii din zodia Capricornului (1 octombrie), trecerea lui Mercur la miscare aparent retrograda (4 octombrie), Luna Plina din Berbec (8 octombrie) si Eclipsa totala de Luna din aceeasi data, regresul lui Mercur in zodia Balantei (10 octombrie), Ultimul Patrar al Lunii din zodia Racului (15 Octombrie), intrarea Soarelui si a lui Venus in Scorpion (23 Octombrie), Luna Noua din Scorpion si Eclipsa partiala de Soare (24 octombrie), Mercur isi reia mersul direct (25 octombrie), intrarea lui Marte in Capricorn (26 octombrie) si luna se incheie cu Primul al Lunii din Varsator (31 Octombrie 2014).

Horoscop Octombrie 2014 pentru fiecare zodie

In functie de zodia in care te-ai nascut iti poti citi horoscopul lunar si sa afli despre bani, dragoste, familie, casa, relatie si loc de munca dupa cum urmeaza: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator si pesti.
Citeste-ti horoscopul lunii octombrie si afla cum iti vor influente tranzitele astrale viata, atat pe a ta, cat si a prietenilor sau a familiei.

Sa aveti o luna frumoasa si plina de realizari!

Horoscop Luna Octombrie 2014

Horoscop Luna Octombrie 2014