Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Rac

Horoscop Octombrie 2014 – Rac

Nici pentru cei care s-au nascut in zodia Racului, contextul astral al lunii octombrie nu este tocmai favorabil. In cea de-a doua luna din aceasta toamna, Racii vor avea parte de o serie de experiente destul de neobisnuite si care-i vor scoate din zona lor de confort. Atat in dragoste, cat si pe plan profesional, lucrurile se vor complica putin cate putin, ajungandu-se intr-un punct in care Racii vor fi nevoiti sa recunoasca ca sunt depasiti si va trebuie sa ceara ajutor.

Horoscop Octombrie Rac  – Relatie, casa si familie

Pe plan profesional, pentru rac nu va fi o surpriza faptul ca luna Octombrie nu va fi intocmai asa cum si-ar dori. Ceea ce-i scapa racului este faptul ca in spatele tuturor problemelor sta chiar el. In trecut, poate a pasat vina, poate a parut dezinteresat de anumite probleme care-i vizau viata personala, iar acum toate acestea-l bantuie. Dispozitia astrala a lunii Octombrie va pune mare presiune pe umerii celui nascut in rac atunci cand vine vorba de relatie si familie. Are decizii importante de luat, decizii care nu-s deloc usoare si care daca nu le ia cu cap il pot urmari si-n viitor. Cand vine vorba de relatia de dragoste, ar fi indicat ca racul sa se consulte mai mult cu partenerul de viata, sa-i considere parerea si sa mai lase din incapatanare, pentru ca numai bine nu-i face.

Horoscop Octombrie Rac – Profesional si financiar

Din perspectiva profesiei si a locului de munca, luna octombrie, pentru nativul din rac, aduce si aici o serie situatii nu tocmai bune. Fie ca vorbim de stiuatii in care Racul nu stie pe care drum sa o ia, fie ca vorbim de situatii in care racul este nevoit sa suporte reprosul superiorilor sau a colegilor de munca, cert este ca posibilitatile sunt nenumarate si-n defavoarea sa. Asul din maneca al nativului din Rac, in luna Octombrie, este exprimarea clara a ideilor. Chiar daca situatia este in defavoara sa, Racul va fi capabil sa o schimbe doar prin comunicare. Exprimandu-si clar intentiile, Racul reuseste sa se faca inteles, atat fata de superiori, cat si fata de restul colegilor de munca. Aceasta fiind singura lui solutie in rezolarea situatiilor neplacute care-i apar la locul de munca.

Banii nu vor fi neaparat o problema pentru nativul din Rac, in luna octombrie, insa cum vor veni asa vor si duce. Daca va produce multi, va si cheltui multi, drept urmare tot timpul, Racul va fi undeva la linia de plutire. Nu este o perioada optima pentru agoniseala, dar este o perioada destul de buna pentru cumparaturi care tine de casa si gospodarie.