Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Octombrie 2014 – Taur

Horoscop Octombrie 2014 – Taur

Pentru persoanele nacute in zodia Taurului, luna Octombrie 2014 va fi una destul de linistita, din toate punctele de vedere. Indiferent de care plan al vietii vorbim, Taurii se vor bucura de protectie astarala si vor avea suport in tot ceea ce vor inteprinde. Armonia isi va face loc in viata Taurilor, fie ca vorbim de relatia de dragoste, locul de munca sau afaceri. Unii nativi din taur vor avea impresia ca Soarele se afla in zodia lor, nu in balanta. Spre deosebire de alti nativi, persoanele nascute in zodia Taurului vor avea parte de momente de bucurie si voie buna.

Horoscop Octombrie Taur – Relatie, casa si familie

Cand vine vorba de viata persoana a nativului din Taur, luna Octombrie este una de bun augur pentru el. Taurul nu doar ca se va simti iubit si apreciat de persoanele dragi lui, dar va fi si scutit de multe treburi gospodaresti care nu-i faceau mare placere. El este privit ca o vedeta, si va tratat ca atare. Pe de alta parte, luna Octombrie este una foarte favorabila pentru cei care afla in cautarea dragostei. A sosit momentul in care Soarele va rasari si pe strada lor. Elementul surprizei isi va face loc in viata acestor nativi, iar iepurele va sari de acolo de unde se vor astepta mai putin si-n momente in care numai la dragoste nu se vor gandi.

Horoscop Octombrie Taur – Profesional si finaciar

Horoscopul lunar pentru tauri aduce vesti foarte bune, atat pentru viata profesionala, cat si pentru evolutia lor financiara. Pe plan profesional, Taurului i-a sosit clipa in care incepe sa faca ceea ce-si doreste el cu adevarat, ceea ce-l motiveaza si-i face placere. Totusi, aceasta tranzitie nu se va face asa dintr-o data, ci treptat sau chiar in urma unui scurt curs de recalificare.

Din punct de vedere financiar, luna octombrie ii poate aduce taurului foarte multe suprize placute. Un nou loc de munca sau o noua functie nu doar ca-i poate aduce Taurului un spor salarial, ci si o incredere in puterile lui financiare. El este convins ca acum isi poate acoperi toate datoriile, iar la final ii vor ramane bani si pentru o vacanta sau pentru mici placeri personale. Nu este o iluzie pe care taurul si-o va face, ci este o realitate pe care taurul o va trai in luna octombrie.