Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Pesti Octombrie 2014

Horoscop Pesti Octombrie 2014

In luna Octombrie, cei nascuti in zodia Pestilor vor avea partea doar de motive de bucurie. Alinierea astrelor este, categoric, in favoarea persoanelor nascute in zodia pestilor. Indiferent de care plan a vietii vorbim, in luna Octombrie, Pesiti se numara si ei printre vedetele zodiacului. Chiar si atunci cand vor gresi destul de grav, in aceasta luna, ei vor avea sansa sa isi dea seama, dar chiar sa-si si repare greseala. Ar trebuie sa se considere norocosi, pentru ca multi nativi din alte zodii, in Octombrie lucrurile se vor afla fix la polul opus.

Horoscop Pesti Octombrie – Relatie, casa si familie

Daca esti nascut in Pesti, in luna Octombrie ar trebui sa uiti de griji atunci cand vine vorba de casa, relatie si familie. Astrele sunt de partea ta si de vor ajuta doar cu vibratii pozitive si care pot fi materializate foarte rapid. Daca simti ca relatia ta de dragoste a luat-o pe un fagas gresit, in octombrie ai atat timpul, cat si suportul necesar pentru a o redresa.

Nici daca esti singur, in luna octombrie, astrele nu te-au uitat. Ai mari sanse sa cunosti pe cineva si nu oriunde, ci la o intalnire cu prietenii, la distractie, intr-un loc unde se creeaza prietenii, chiar si pentru o scurta perioada de timp. Ar fi bine sa nu eviti astfel de locuri pentru ca jumatatea vietii tale poate hoinarii prin unul dintre aceste locuri.

Horoscop Pesti Octombrie – Profesional si financiar

Pe plan profesional, luna Octombrie le aduce Pestilor o serie de evenimente pe care trebuei sa le onoreze cu prezenta. Vorbim de evenimente legate strict de profesie, dar unde isi pot crea cunostinte profesionale, unele care le pot oferi o mana de ajutor, in viitor, cand se vor afla la ananghie. Orice carte de vizita pe care o primeste nativul din Pesti,  in luna Octombrie, trebuie sa o pastreze cu sfintenie, pentru ca nu se stie niciodata cand va fi de un real ajutor.

Din punct de vedere financiar, Pestii vor straluci in luna Octombrie si chiar sunt predispusi la exagerari. Acum cand simt ca intr-adevar detin controlul asupra situatiei lor financiare, Pestii se vor arunca sa-si cumpere lucruri scumpe, sa-si imprumute prietenii sau sa faca investitii pe termen mediu si lung.