Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Sagetator Octombrie 2014

Horoscop Sagetator Octombrie 2014

Pentru cei nascuti in zodia Sagetatorului, horoscopul lunii Octombrie 2014 anunta o luna destul de interesanta, din multe puncte de vedere. Contextul astral al lunii este cat se poate de pozitiv, pentru cei nascuti in acesta zodie. Acest lucru care poate duce la multe rasturnari de situatie, bineinteles, in favoarea lor. Atunci cand se vor astepta mai putin, Sagetatorii pot avea parte de bucurii. Desi multi dintre acesti nativi nu mai credeau ca in 2014 lucrurille o pot lua pe fagasul cel bun, ei bine, ele au luat-o, chiar daca sunt inca cu pasi mici.

Horoscop Sagetator Octombrie – Relatie, casa si familie

Cand vine vorba de dragoste, luna Octombrie este ca un pansament pe rana, pentru cei care s-au nascut in zodia Sagetatorului. Atat pentru cei care se afla intr-o relatie de iubire, cat si pentru care isi doresc sa inceapa una, luna Octombrie este una de buna augur. Pentru cei deja implicati, aceasta luna aduce mai multa armonie decat si-au putut imagina ei vreodata. Plus ca in aceasta luna au mari sanse sa fac foarte multe lucruri diferite, unele care pot duce la revitalizarea multor relatii care in ultima perioada nu au trecut prin clipe tocmai bune. Momente frumoase se anunta si pentru cei care inca isi cauta perechea,

In ceea ce priveste casa si familia, Sagetatorul va avea parte de o perioada destul de aglomerata. Se anunta o serie de activitati gospodaresti pe care Sagetatorul le va realiza, unele au fost planificate de mult timp, dar majoritatea nu.

Horoscop Sagetator Octombrie  – Profesional si financiar

Pe plan profesional, luna Octombrie il pune pe Sagetator in priza. Multe proiecte la care a renuntat din varii motive, acum au sansa sa prinda viata. Fie ca unele au fost amanate din lipsa de timp, din lipsa de inspiratie sau din lipsa de fonduri, Octombrie e perioda perfecta in care ele pot fi aduse la viata. Singura problema a Sagetatorului, pe plan profesional, in luna Octombrie este faptul ca-i va veni foarte greu sa aleaga intre ele. Desi nu este usor sa alegi drumul cel mai bun, totusi, sagetatorul trebuie sa se grabeasca pentru ca astfel risca sa piarda o perioada favorabila fara a face nimic concret, ci doar analizand diverse scenarii si situatii posibile.

Din punct de vedere financiar, luna Octombrie este mai buna decat precedenta. In aceasta luna Sagetatorii nu trebuie sa-si puna problema banilor, mai degraba trebuie sa gandeasca cum sa-si economiseasca cu cap. Contextul astral il face pe Sagetator sa nu fie foarte chibzuit, atunci vine vorba de bani, tocmai de aceea este indicat cantareasca de doua ori orice decize care implica sume mai mari sau mai mici de bani.