Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Scorpion Octombrie 2014

Horoscop Scorpion Octombrie 2014

Pentru persoanele nascute in zodia Scorpionului, horscopul lunii octombrie ne prezinta o serie de aspecte care-i vor pune pe ganduri. Nu vor avea parte de complicatii, insa Scorpionii ar trebui sa se gandeasca putin la felul lor de a fi. Predispozitia astrala de la inceputul lunii, cu Mercur in zodia lor, ii va face pe Scorpioni sa fie foarte secretosi, sa discute pe la spate, lucru care le poate aduce o serie de discutii serioase cu partenerul de viata.

Horoscop Scorpion Octombrie 2014 – Relatie, casa si familie

Pe plan sentimental, luna Octombrie va aduce mai mult mister decat evolutie, in relatiile celor nascuti in zodia Scorpionului. Momentele tensionte si clipele de incertitudine pot sa apara si ele in relatia scorpionului, iar de vina pentru ele poate fi insusi cel nascut in aceasta zodie. Fie ca a tinut un secret fata de partenerul de viata, fie ca ascuns ceva pentru a-si proteja partenerul de viata, oricare ar fi situatia, daca se afla acum, in cadrul relatiei lui se vor naste mari semne de intrebare.

Pe de alta parte, desi astrele ii „indeamna” pe acesti nativi sa fie cat mai secretosi in luna octombrie, cel putin in prima parte, indicat ar fi sa nu faca acest lucru fata de familie. Nu duce la nimic bun, nici pentru ei, nici pentru cei dragi lor. Scorpionul ar trebui sa inteleaga ca in luna Octombrie chiar si lucrurile marunte pot duce la rasturnari de situatii, cu atat mai mult daca vine vorba de dragoste, casa si familie.

Horoscop Scorpion Octombrie 2014 – Profesional si financiar

In ceea ce priveste cariera, in luna Octombrie, nativul din Scorpion se va ghida foarte mult dupa intuitie. Ea va fi cea care-i va spune Scorpionului cand si ce decizii sa ia. Spre surprinderea multora, ea-l poate scoate din situatii dificile, unele in care cerintele s-ar putea sa-i depaseasca experienta.

Pe plan financiar, luna Octombrie se anunta a fi destul de echilibrata pentru cei nascuti in acest semn zodiacal. Raportul dintre castiguri si cheltuieli va fi tot timpul supr unitar si va fi unul cel putin satisfacator. Marea bucurie a Scorpionilor s-ar putea sa vina tocmai din cauza faptului ca cel putin banii nu vor fi o problema.