Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Taur Noiembrie 2014

Horoscop Taur Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Taurului, luna Noiembrie 2014 pare să fie o luna destul de conservatoare. Ca e vorba de viata profesionala, de cea personala si de dragoste, in luna Noiembrie, nativul din zodia Taurului se vede nevoit să joace intre anumite limite. Contextul astral al lunii viitoare este de asa natura, incat persoanele nascute in acest semn zodiacal vor fi nevoite sa actioneze doar dupa planuri bine gandite, evident, daca nu vor sa dea gres.

Horoscop Taur Noiembrie 2014 – Relatie, casa si familie

Pe plan afectiv si personal, in luna Noiembrie, persoanele nascute in zodia Taurului vor trai la extreme. Putine vor fi datile cand vor fi undeva la mijloc, intre agonie si extaz, in rest ei se vor afla cand la un pol, cand la celalalt. Noiembrie este o luna, cand astrele vor sa-l treaca pe Taur prin tot soiul de situatii, sa-i testeze sentimentele, dar si relatia de dragoste. In ceea ce il priveste in mod direct pe partenerul sau de viata, nativul din Taur nu ar trebui sa-si faca griji. Din partea lui va primi doar ganduri bune, iubirea de care are nevoie si va fi tot timpul acolo unde Taurul simte ca are nevoie de un stalp de sprijin.

Momentele mai putin placute vor veni din exterior si nu-l vor afecta doar pe Taur, ci si pe partenerul sau de viata. Pot fi o serie de vesti tulburatoare care va pot scutura din temelii casa sau pot fi o serie probleme pe care le-ati crezut trecut, iar acum se intorc. Cert este ca tot timpul se vor gasi factori externi care sa va strice buna dispozitie si armonia din cadrul familiei. Indiferent de situatie, Taurul nu trebuie sa se dea batut, el trebuie sa lupte, sa incerce tot timpul sa preia controlul, doar asa va rausi sa razbata prin labirintul care il asteapta in luna Noiembrie.

Horoscop Taur Noiembrie 2014 – profesional si financiar

Nici cand vine vorba de cariera si loc de munca, nativul din taur nu va avea doar motive de bucurie. Chiar daca pe acest plan, luna noiembrie se anunta a fi destul de buna pentru Tauri, ei trebuie sa ia in considerare faptul ca orice vor intreprinde va trebuie sa respecte anumite reguli stricte. Fie sunt reguli pe care le impune un sef, fie ca sunt reguli pe care le impune beneficiarul final sau chiar reguli pe care le impune situatia de fata. Taurul trebuie sa invete sa joace dupa ele si pe un teren ingradit de ele. Pe de alta parte, luna Noiembrie, cu toare strictetile ei se anunta a fi foarte buna pentru terminarea unor proiecte care deja sunt incepute. Insa nu putem spune acelasi lucru si despre proiectele noi. Taurii ar trebui sa uite de ele si sa se dedice in totalitate la ceea ce au deja pe masa. In acest mod, ei vor reusi sa-si faca treaba ca la carte si la final sa culeaga roadele muncii lor.

Din punct de vedere financiar, pentru zodia Taurului, luna Noiembrie 2014 aduce pe langa motive de bucurie si cateva sicane, care nu vor fi deloc pe placul nativului. Insa chiar si asa, Taurul ar trebui sa poata sa-si atinga toate obiectivele financiare propuse pentru aceasta luna. Uneori, pentru a ne atinge obiectivele mai trebuie sa trecem si prin noroi, iar acest lucru i se aplica perfect Taurului, atunci cand vine vorba de bani, in luna Noiembrie.

Mai multe detalii despre modul in care vor influenta astrale viata nativilor din taur se pot afla din horoscopul saptamanal. Pentru celelalte zodii horoscopul lunii noiembrie poate fi consultat in sectiunea horoscop lunar.