Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Varsator Octombrie 2014

Horoscop Varsator Octombrie 2014

Daca esti nascut in zodia Varsatorului, luna Octombrie s-ar putea sa fie perioada ideala pentru tine, fie ca vorbim de dezvoltarea personala, fie ca de cea profesionala. In aceasta luna astrele isi pun mari sperante in tine si te vor pune la o serie de incercari. Daca treci testul, atunci pana la finalul lunii nu ar trebui sa-ti mai faci griji, in schimb daca te impotmolesti, atunci sa nu te miri daca multe lucruri o sa-ti mearga in continuare pe dos, desi nu putem vorbi de un context astral neaparat negativ.

Horoscop Varsator Octombrie – Relatie, casa si familie

Chiar daca nu pentru toata lumea nascuta in Varsator luna Octombrie aduce doar lucruri bune, totusi macar unii ar trebuie sa nu-si mai faca griji. Iar aici vorbim de cei care in luna Octombrie au planuri mari in cea ce priveste realizarile pe plan sentimental. Fie ca vorbim resuscitarea unei relatii care pana de curand parea nu mai are pic de viata, fie ca vorbim de cei care sunt foarte increzatori si isi doresc sa-si oficializeze in luna octombrie relatie, pentru toti acestia nu vor exista obstacole. In schimb s-ar putea sa existe unele obstacole pentru cei  in aceasta luna inca-si cauta jumatatea.

Horoscop Varsator Octombrie – Profesional si financiar

Dezvoltarea profesionala este un element cheie pentru cei nascuti in zodia Varsatorului, pe intreaga perioada a lunii Octombrie. Pe deoparte, luna Octombrie ii poate pune la o serie de teste pe cei nascuti in Varsator, pentru a le testa cunostintele, dar in acelasi timp pentru a le arata care sunt punctele lor slabe si unde ar trebui sa mai lucreze. Cei care vor trece cu brio peste orice fel de obstacol profesional, ei le vor considera ca fiind un lucru de bun augur si esentiale in dezvoltarea profesionala a fiecarui individ, in schimb, ceilalti vor crede exact opusul.

Din punct de vedere financiar, luna Octombrie poate fi si ea cu doua intelesuri, pentru Varsatori. In functie de profesia fiecaruia sid e locul de munca pe care il ocupa, in aceasta luna, ei se pot lovi de o serie de instabilitati financiare. Cei pe care soarta i-a invatat cu mai putin, ei pot considera aceasta luna ca fiind una cat de cat normala, unii pot zice ca e chiar buna. In schimb, cei au de adminstrat proprietati de a caror viitor financiar depinde viitorul multor oameni, ei s-ar putea incadra in grupul acelora pentru care luna Octombrie numai buna nu poate fi, evident, vorbind din punct de vedere financiar.