Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal 6-12 Octombrie 2014 (partea II)

Horoscop Saptamanal 6-12 Octombrie 2014 (partea II)

In prima parte a horoscopului saptamanal, pentru perioada cuprinsa intre 6 si 12 octombrie 2014, ati putut afla care sunt principalele evenimente astrale ale zilei si ati putut citi horoscopul pentru zodiile: berbec, taur, gemeni, rac si leu. Aici, in partea a doua veti putea citi horoscopul saptamanal si pentru restul zodiilor.

Horoscop Saptamanal 6-12 Octombrie (partea II)

Fecioara

O saptamana ideal pentru tot ceea ce implica munca intelectuala. Fie ca e vorba de studiu pentru un examen, fie ca e vorba de insusirea unor cunostinte necesare la locul de munca, cert este ca pana si tu vei fi surprinsa da de abilitatile tale intelectuale. Din punct de vedere financiar, saptamana nu va debuta chiar cu dreptul, insa se va incheia intr-o nota de optimism.

Balanta

Mercur, care se va intoarce in semnul tau natal, te va influenta negativ pe tot ceea ce inseamna comunicare. Vei spune lucruri care nu vrei sa le auda nimeni, te va lua gura pe dinainte in situatii importante sau nu-ti vei gasi cuvintele atunci cand te vei afla in situatii limita. Pe de alta parte, saptamana viitoare se anunta destul de multe situatii dificile la locul de munca.

Scorpion

Horoscop Saptamanal 6-12 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal 6-12 Octombrie 2014

Intre 6 si 12 octombrie vei avea parte de o perioada ideea pentru dezvoltarea ta profesionala. Acum vei fi in stare sa vezi dincolo de bariere, sa intuiesti o oportunitate si chiar sa profiti de ea. Nici pe plan afectiv lucrurile nu vor sta chiar rau, saptamana viitoare persoana iubita te poate surprinde placut atunci cand te vei astepta mai putin.

Sagetator

Se anunta o saptamana destul de complicata, in tot ceea ce vei intreprinde. Desi intentiile tale sunt 100% bune, nu acelasi lucru vor crede si result persoanelor implicate. Pe de alta parte vei intalni tot felul de piedici in tot ceea ce inseamna lucrul cu acte si cu institutiile ale statului. Saptamana viitoare nu este deloc buna pentru asa ceva.

Capricorn

Saptamana viitoare, pe plan profesional, te vei intalni cu tot felul de situatii tenesionate, unele din care s-ar putea sa iesi destul de sifonat, daca nu gasesti o solutie rapida, fie ea si mai proasta. In familie, nici aici nu vei scapa de momentele tensionate, se pot naste divergente intre tine si partenerul tau de viata, in special pe tema banilor, car oricat i-ati lungi tot nu va ajung pentru tot ce va doriti.

Varsator

Acum e timpul sa pui piciorul in prag, astrele te impulsioneaza pozitiv, in special la locul de munca. Dovedeste ca esti bun, ca esti capabil de mai mult, iar cu putin noroc superiorii tai vor pune ochiul pe tine. Poate ca nu vei avea parte de o promovare imediata, insa o marire de salariu sau o prima poate sa vina imediat.

Pesti

Intre 6 si 12 Octombrie ai mari sanse sa cunosti o persoana importanta sau sa-ti faci niste relatii profesionale la fel  de importante. Contextul astral al saptamanii viitoare este foarte benefic pentru construirea sau intarirea relatiilor profesionale. Straduiste-te sa faci o impresie cat mai buna ca nu peste mult timp vei avea de profitat de pe urma lor.