Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014. Saptamana viitoare este una cu activitate astrala foarte intensa. Vorbim de tranzite astrale foarte importante si de evenimente care au un puternic cuvant de spus, iar dintre acestea, cele mai importante sunt: intrarea Soarelui in zodia Scorpionului – 23 Octombrie, intrarea lui Venus in Scorpion  – 23 Octombrie, Luna Noua din Scorpion – 24 Octombrie, Eclipsa partiala de Soare – 24 Octombrie, conjunctia dintre Soare si Venus – 25 Octombrie, Mercur trece la miscare directa – 25 Octombrie si nu in ultimul rand, Marte isi incepe tranzitul prin Capricorn – 26 Octombrie. In continuarea se poate afla cum ne vor influenta aceste evenimente, pe fiecare dintre noi si indiferente de zodia in care ne-am nascut.

Horoscop 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal Berbec

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, perioada cuprinsa intre 20 si 26 Octombrie nu se anunta a fi tocmai buna. Pentru berbeci va fi o perioada destul de zbuciumata, atat acasa, cat si la locul de munca. Saptamana viitoare, berbeci vor fi nevoiti sa treaca prin tot soiul de momente tensionate si neintelegeri, nu pentru ca ei ar fi de vina, ci pentru ca asa vor altii. Este o perioada in care Berbecul trebuie sa se baze mai mult pe fortele proprii si sa mai putin pe ajutorul venit din partea altora. Pana si cei care spun ca-i vor binele, saptamana viitoare s-ar putea sa-l dezamageasca. Macar din punct de vedere financiar, pentru berbec, saptamana viitoare lucrurile par sa se stabilizeze si nu-i vor da batai de cap.

Horoscop Saptamanal Taur

Nativilor din Taur, saptamana viitoare, astrele le vor pune cateva piedici pe plan profesional. La locul de munca ei vor fi nevoiti sa traga din greu pentru a obtine acelasi rezultat, pentru care altadata ar fi depus mult mai putin efort. In realitate, aceste piedici pot veni fie din cauza unui sef incapatinat, fie din partea unor colegi mai putin binevoitori. In schimb, pe plan plan personal, saptamana viitoare lucrurile par sa fie intrate pe un fagas al normalitatii, iar Taurii, macar aici nu vor trebuie sa-si faca griji. Din punct de vedere financiar saptamana viitoare se va situa undeva la linia de plutire, cu foarte mici osciliatii.

Horoscop saptamana viitoare – 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, perioada cuprinsa intre 20-26 Octombrie se anunta destul de favorabila. Mercur, guvernatorul lor isi va relua mersul direct, iar acest lucru e un motiv de bucurie pentru ei. In sfarsit, dupa o perioada mai putin benefica, acum se vor putea relaxa din nou, vor putea sa-si faca ordine in viata personala si sa-si continuie proiectele la care, din cauza lipsei de inspiratie, aproape ca au renuntat. Din punct de vedere finaciar, saptamana viitoare nu-si vor lua avantul pe care si l-ar fi dorit, insa se va vedea o evolutie, o schimbare in mai bine, iar Gemenii ar trebuie sa fie recunoscatori.

Horoscop Saptamanal Rac

Din nou o saptamana destul de grea, destul de apasatoare si in care cel nascut in zodia Racului va fi nevoit sa ia decizii importante si nu deloc usoare. Pe plan afectiv, in dragoste, saptamana viitoare Racul va fi nevoit sa traiasca destul de multe momente nu tocmai placute. De la o mica neintelegere se poate duce la certuri de lunga durata si la suparari copilaresti. Din punct de vedere profesional, saptamana viitoare ii poate aduce Racului, pe langa cateva momente placute si momente in care el va fi cel de care depinde soarta unui proiect. Nu-i vor fi cerute lucruri imposibile, dar Racul va fi pus intr-o postura in care deciziile lui fac diferenta dintre bine si rau, dintre profit si pierderi. Banii nu-i vor da motive de ingrijorare Racului, cel putin pe acest front, Racul poate sta linistit.

 Horoscop Saptamanal Leu

Pentru cei nascuti in zodia Lelui, saptamana viitoare va fi o perioada in care vor fi nevoiti sa se implice in tot soiul de treburi care implica bani si acte. Fie ca vor fi nevoiti sa vand o proprietate, un bun si vor trebui sa mearga sa incheie acte vanzare-cumparare, fie ca vor merge si vor face un imprumut, banii si actele importante va fi principala lor grija. Saptamana viitoare ii vor intra Leului destul de multi bani in casa, insa vor fi bani de care nu se va bucura prea mult. Din punct de vedere profesional si personal, pentru leu se anunta  o saptamana destul de linistita. Atat acasa cat si la locul de munca, el va gasi inspiratie in tot ceea ce va face si va sti cum sa multumeasca pe toata lumea.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2 3