Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal Fecioara

Saptamana viitoare, cei nascuti in zodia Fecioarei vor avea sansa sa-si faca foarte multe relatii profesionale. Poate ca vor merge la o conferinta, la un workshop sau la o alta adunare unde vor intalni persoane cu aceleasi interesuri profesionale. Cert este ca, saptamana viitoare, Fecioara primeste o sansa de a se afirma profesional. Nici pe plan personal, pentru fecioara, saptamana viitoare nu se anunta momente grele. Ci din contra, se anunta momente de liniste, de voie buna si de intelegere cu cei dragi. In schimb, banii vor fi cei care ii vor da batai de cap Fecioarei. Oricat i-ar lungi, ei tot nu-i vor ajunge.

Horoscop Saptamanal Balanta

Momente de respiro pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei. Soarele va mai sta doar cateva zile in zodia lor, iar Mercur isi va relua mersul direct prin semnul lor natal. In ultima perioada ei au fost nevoiti sa actioneze la foc continuu, insa acum, lucrurile se schimba pentru acesti nativi. La locul de munca vor simti o relaxare, se vor putea concentra mai bine si vor putea realiza tot ceea ce-si vor propune. Acasa nici pana acum nu au avut momente grele, insa saptamana viitoare, pentru ei se anunta clipe si mai frumoase, vor simti ca iubirea este la tot pasul, iar ei sunt favoriti. Si din punct financiar, lucrurile se calmeaza si urmeaza o saptamana in care Balantele pot uita de tot ceea ce inseamna grija banilor.
Horoscop Saptamanal Scorpion

Vesti bune pentru Scorpioni, saptamana viitoare sunt favoritii astrelor. Soarele isi va incepe tranzitul prin zodia lor, vor avea parte si de o Luna Noua, tot in zodia lor, iar aceste evenimente, pentru ei, sunt ca o mina de aur. Pe plan profesional ii vor ajuta sa-si faca ordine, sa-si rezolve problemele, sa-si gaseasca inspiratia necesara ca sa inceapa sau sa duca la bun sfarsit un proiect deja inceput. In familie, acum incepe o perioada de armonie si de multe bucurii venite din partea celor dragi lor. Pe de alta parte, este o perioada foarte optima pentru cei care se afla in cautarea jumatatii. Venus, planeta iubirii isi incepe tranzitul prin zodia lor. Din punct vedere financiar, incepand de saptamana viitoare, Scorpionul va putea vedea clar o evolutie si va simti un confort pe care nu l-a mai trait de ceva vreme.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Saptamana viitoare nu aduce vesti prea bune pentru Sagetatori, ei se vor afla in categoria celor defavorizati de astre. Nu vor intalni dificultati foarte mari, nici acasa, nici la locul de munca si nici pe plan profesional. Insa, saptamana viitoare va fi o perioada in care Sagetatorii vor reflecta foarte mult la ceea ce au facut in ultima perioada, vor descoperi unde au gresit, iar acest lucru ii va afecta emotional. Regretele le vor umple sufletele si vor ajunge sa judece mai mult cu inima, decat cu mintea. Poate ca in unele situatii asa va fi normal, insa este foarte posibil ca persoane din anturajul lor sa profite de acesta slabiciune de moment. Indicat ar fi ca acesti nativi sa nu imprumute bani saptamana viitoare si nici sa se implice in treburi in care decizia lor conteaza foarte mult, mai bine sa amane.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2 3