Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal 20-26 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal Capricorn

Pentru cei care s-au nascut in zodia Capricornului se anunta o saptamana foarte intensa, dar buna. Pe plan personal, lucrurile se vor afla pe un fagas normal si ei vor avea parte de doar de clipe frumoase. Insa nu putem spune acelasi lucru si de cariera Capricornului. Saptamana viitoare se vor gasi unii care-i vor pune bete-n roate Capricornului, fara sa stie cu cine au de-a face. Pentru ei va fi o mare greseala, Capricornul se va incapatana si va trece peste orice hop care-i va aparea in cale, dar nu inainte de a se asigura ca a zdrobit si ultima urma de necaz. Este o perioada in care, in sufletul lui se simte o dorinta arzatoare de a trece peste orice neajuns si de a face bani chiar si din piatra seaca. Iar spre mirarea celor din jurul lui, Capricornul va avea sorti de izbanda.

Horoscop Saptamanal Varsator

Pentru Varsator, perioada cuprinsa intre 20 si 26 Octombrie 2014 se anunta a fi o perioada destul de linistita si de bun augur. Ei, cei nascuti in zodia Varsator, vor avea parte de cateva surprize placute, iar asta se va intampla in principal pe plan finaciar. Este o perioada in care vor primi bani de acolo unde se vor astepta mai putin. Fie ca sunt bani imprumutati si de care aproape ca au uitat, fie ca e timpul sa culeaga roadele unor investitii, de aceasta data banii vor fi pe mana Varsatorilor. Acasa si la locul de munca, nu vor iesi prea mult in evidenta, insa asa se vor asigura ca-si vor duce la bun sfarsit tot ceea ce au inceput, iar apoi se vor implica in treburi noi.

Horoscop Saptamanal Pesti

Si pentru cei nacuti in zodia Pestilor, saptamana viitoare aduce vesti bune si importante. Contextul astral al saptamanii le este favorabil si-i va ajuta in special atunci cand vine vorba de cariera lor. In aceasta noua saptamana, Pestii se pot intalni cu o sansa, unica in viata lor, am putea spune. Fie ca li se face o propunere de parteneriat, fie ca li se ofera sansa de a lucra intr-o pozitie noua, Pestii ar trebui sa o analizeze foarte bine si daca lor li se pare de bun augur, atunci sa profite de ea. Cand vine vorba de probleme casnice si de familie, nativul din Pesti nu trebuie sa-si faca griji, este o perioada de normalitate, de intelegere si va fi preocupat doar cu treburile de rutina. Banii nu vor fi nici ei una din problemele Pestilor, pe parcursul saptamanii viitoare.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2 3