Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop 24-30 Noiembrie 2014

Horoscop 24-30 Noiembrie 2014

Ultima saptamana din Noiembrie, perioada cuprinsa intre 24 si 30 Noiembrie 2014 incepe cu o Luna in Capricorn si atinge apogeul in data de 28 Noiembrie, odata cu intrarea lui Mercur in Sagetator.

Pentru a afla cum va influenteaza astrele in aceasta saptamana, in continuare va punem la dispozitie horoscopul saptamanal 24-30 Noiembrie 2014.

Horoscop Saptamanal 24-30 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal Berbec

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, saptamana viitoare se anunta a fi una destul imbucuratoare. Contextul astral al saptamanii este unul foarte benefic pentru berbec, il ajuta sa-si regaseasca puterea de a merge mai departe, indiferent de situatia in care se afla. Vorbim de o saptamana in care Berbecul nu trebuie sa stea locului, nu trebuie sa stea si sa analizeze situatii si momente, e timpul sa puna picioarul in prag si ia decizii care nu mai suporta asteptare. Pe de alta parte, perioada dintre 24 si 30 noiembrie il ajuta pe Berbec sa-si restabileasca situatia financiara. Daca se afla intr-un astfel de impas, acum are sansa sa iasa din el.

Horoscop Saptamanal Taur

Saptamana viitoare, pentru cel care s-a nascut in zodia Taurului aduce o serie de momente menite sa-l faca pe acest nativ sa-si plateasca datoriile. Fie ca vrea, fie ca nu, intre 24 si 30 Noiembrie, Taurul va trebuie sa plateasca anumite comisioane, sa reintoarca niste favoruri sau raspunda unor cereri care nu-l avantajeaza neaparat. Marele accent, in aceasta saptamana, Taurul trebuie sa-l puna pe dragoste, iubire si intelegere. Acum are sansa sa-si rascumpere unele greseli, sa-si spele niste „pacate” sau sa demonstreze ca persoana pe care o au alaturi este si ca fi cel mai important lucru din viata lor.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, saptamana cuprinsa intre 24 si 30 noiembrie 2014 se anunta a fi una destul de incarcata. Atat acasa si la locul de munca, Gemenii vor avea parte de foarte multe evenimente, drept urmare nu-si vor putea sta locului nici o clipa. Unele dintre aceste ii vor ajuta sa-si rezolve anumite probleme, altele, chiar ele vor fi cauza unor noi probleme, insa nativii din aceasta zodie nu trebuie sa-si piarda speranta. Cel putin la capitolul finante, saptamana viitoare le aduce cateva vesti foarte bune. Nu vorbim de castiguri realizate peste noapte, ci vorbim de rasplata primita dupa efortul depus.

Horoscop Saptamanal Rac

Una dintre preocuparile principalele ale saptamanii viitoare, pentru Rac trebuie sa fie sanatatea. Vorbim de o perioada in care Racul nu trebuie sa o mai neglijeze. Indiferent ce are de facut, ea trebuie sa fie pusa pe primul lor si sa nu fac niciun fel de compromis cu privire la ea. Poate nu e cazul sa vorbim de probleme grave, dar, cu siguranta, putem vorbim de modul in care ea va afecta activitatile zilnice ale Racului. Veste buna e ca daca Racului va gasi un echilibru intre munca si odihna, atunci nu ar de ce sa-si faca griji. El trebuie sa echilibreze balanta, atat pentru propria-i sanatate, cat si pentru productivitatea sa zilnica.

Horoscop Saptamanal Leu

Leul este si trebuie sa se simta un norocos in perioada cuprinsa intre 24 si 30 noiembrie 2014. Indiferent de care plan al vietii Leului vorbim, saptamana viitoare acesta va avea parte doar de surprize placute. Plus ca el se afla printre cei care nu trebuie sa-si faca prea multe griji, el va primi si atunci cand nu va cere. Ce va primi? suport in tot ceea ce intreprinde, inspiratie atunci cand va avea nevoie, resurse financiare pentru achizitionarea unor lucruri mult dorite sau prietenia unor persoane cu influenta. Asadar, vorbim de o saptamana foarte buna, una in care Leul poate sa mai uite de griji si sa se concentreze strict pe ceea ce au de facut.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Si pentru Fecioara, saptamana viitoare vine cu vesti bune. Un proiect in care este implicata Fecioara, in aceasta saptamana are sanse sa prinda viteza si sa progreseze mai mult decat s-ar fi putut astepta cineva. Pentru ca in ultima perioada, nativii din aceasta zodie au trebuit sa treaca prin tot soiul probleme si au fost nevoiti sa bata pasul pe loc, acum lucrurile se schimba in favoarea lor. Cuvantul cheie care-i caracterizeaza pe acesti nativi este progres si intre 24  si 30 Noiembrie, Fecioarele vor progresa atat atunci cand vine vorba de cariera lor, cat si atunci cand vine vorba de dragoste. Horoscopul dragostei anunta o perioada optima pentru cei care afla la inceputul relatiie si vor sa duca lucrurile la un alt nivel.

Horoscopul saptamanii viitoare – 24 30 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 24-30 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 24-30 Noiembrie 2014

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2