Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop 24-30 Noiembrie 2014

Horoscop 24-30 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal Balanta

Este o saptamana in care Balanta nu doar ca-si va imbunatatii abilitatile de comunicare, ci va fi pus in postura de comunica cu persoane pe care le considerau a fi din alta liga. Caile pe care-l poate duce cariera pe nativul din aceasta zodie, intre 24 si 30 noiembrie il pot pune fata in fata cu niste persoane pe care el le idolatrizeaza sau de la care considera ca are foarte multe de invatat ori le-ar putea influenta cariera. In aceasta saptamana trebuie sa uite de emotii, sa uite de frustrari si sa caute cuvinte alese, mai ales atunci cand in joc se afla viitorul sau. Prin comunicare, acum, Balanta are sansa sa descopere niste oameni care-i pot deveni prieteni, dar care, in primul rand, il vor ajuta enorm in dezvoltarea sa profesionala.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Pentru nativul din Scorpion, saptamana cuprinsa intre 24 si 30 Noiembrie il va aduce mai aproape de familie, de persoanele la care el tine cu adevarat. Fiecare drum al Scorpionului, saptamana viitoare il va duce in sanul familie. Ca trebuie sa caute sprijin financiar, ca trebuie sa caute idei, incurajari sau sfaturi, familia este locul unde le va gasi pe toate acestea. Pe de alta parte, Scorpionul trebuie sa invete sa fie mai recunoscator, sa nu fie doar cele care primeste, iar inapoi nu ofera nimic. Per ansamblu saptamana nu se anunta una foarte buna, insa Scorpionul trebuie sa fie fericit pentru ca ori de ce s-ar impiedeca, cei dragi ii vor fi aproape.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Pentru cel care s-a nascut in zodia Sagetatorului, saptamana cuprinsa intre 24 si 30 Noiembrie vine cu vesti extrem de bune. Odata cu intrarea Soarelui in semnul lor natal, pentru Sagetator a aparut o raza de lumina care-i va lumina drumul, pe oriunde va merge si spre orice s-ar indrepta. Influentele astrale ale acestei perioade il ajuta sa iasa din orice impas in care s-ar afla, il ajuta sa-si redreseze situatia financiara, sa depaseasca momentele de cumpana din cadrul vietii de cuplu si, in general, sa-si puna ordine in viata. Acum a venit perioada in Sagetatorul va straluci, atat la propriu cat si al figurat. Fiind prima saptamana cu Soare in zodia sa, acum va vedea o schimbare radicala in mai bine.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Pentru Capricorn, perioada cuprinsa intre 24 si 30 Noiembrie este una destul de complexa, din toate punctele de vedere. Chiar daca Capricornul s-ar putea sa intalneasca unele piedici in ceea ce are de facut, totusi motivatia pe care acesta o va gasi, ea va fi cea care il va ajuta sa depaseasca orice impediment. Pentru Capricorn, efectele primite de la Luna Noua din Sagetator, din 22 Noiembrie, se vor simti o perioada mai indelungata. Ea ajutandu-l sa-si gaseasca inspiratia si o capacitate mai mare de concentrare si de analiza. Aceste lucruri facandu-l pe Capricorn sa fie gata pentru orice provocare si pentru orice incercare.

Horoscop Saptamanal Varsator

Saptamana viitoare, pentru cei care s-au nascut in zodia Varsatorului este una care le va testa rezistenta la stres si capacitatea lor de adaptare la lucruri noi, intr-un timp foarte scurt. Pe plan profesional, in aceasta saptamana, Varsatorul se va lovi de o serie de situatii care ii vor da emotii, atat la propriu, cat si la figurat. Poate ca daca ar fi trait o astfel de situatie, alta data ar fi fost altfel, insa acum, cumulat si cu alte aspecte care-l necajesc pe Varsator, pentru el se aduna o incarcatura destul de greu de suportat. El trebuie sa fie tare, sa fie increzator si sa nu se sfiiasca sa ceara ajutorul atunci cand vede ca este depasit de situatie.

Horoscop Saptamanal Pesti

Daca pentru unii se anunta o saptamana plina de provocari si de teste, pentru persoanele nascute in zodia Pestilor se anunta o saptamana plina de oportunitati profesionale si financiare. Pestii se numara printre norocosii care in aceasta saptamana pot prinde doi iepuri, chiar daca nu alearga dupa niciunul. Ei trebuie doar sa fie rabdatori, sa stea la panda si sa fie fermi atunci situatia le-o va cere. Pentru unii se anunta vesti foarte bune de la actualul loc de munca, dar pentru pentru alti nativi din Varsator se poate intrevedea o oportunitate tocmai de la actuala lor concurenta. Ei trebuie sa analizeze situatia, sa aplice si sa nu faca prea mare valva, doar asa se pot alege cu un job mai bun si mai bine platit.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2