Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal 27 Octombrie – 2 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 27 Octombrie – 2 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 27 Octombrie – 2 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal Balanta 27 Octombrie – 2 Noiembrie

Daca esti nascut in Balanta, saptamana viitoare vine cu oportunitati profesionale. Urmeaza o perioada foarte favorabila celor care se afla in cautarea unui loc de munca sau a acelora care doresc sa-si schimbe actualul loc de munca. Acum, ei trebuie sa fie cu ochii-n patru pentru ca astfel nici nu vor realiza cand pe langa ei s-ar putea sa treaca sansa vietii lor. Balantele nu trebuie decat sa fie prgatite pentru o noua provocare, pentru noi colegi si pentru noi situatii.

Horoscop Saptamanal Scorpion 27 Octombrie – 2 Noiembrie

Zodia ScorpionScorpionii nu se poate astepta decat la lucruri bune. Ca e vorba de familie, bani sau loc de munca, contextul astral al saptamanii viitoare este benefic pentru toate planurile vietii nativului din Scorpion. La ceea ce trebuie sa aiba grija Scorpionul este sa nu faca exces. Vazand ca totul ii merge ca pe roate, el s-ar putea sa se supra aprecieze sau sa se laude, iar aceste lucruri i-ar putea fi daunatoare, mai ales daca vor fi facute in fata colegilor de la locul de munca sau a prietenilor.

Horoscop Saptamanal Sagetator 27 Octombrie – 2 Noiembrie

Zodia SăgetătorSagetatorul trebuie sa paseasca increzator in noua saptamana. Si pentru el vorbim de o perioada destul de relaxata. La locul de munca, Sagetatorul va fi in stare sa-si creeze un plan de actiune bine definit, iar daca-l va respect intru totul, el va putea sa ajunga la destinatia dorita. Pe plan financiar, in ultima perioada s-a vazut clar ca treburile au cam scartait, acum, din fericire, totul va reveni la normal. Banii nu-i vor mai da batai de cap Sagetatorului, ci din contra, e posibil chiar si sa-si imprumute un apropiat.

Horoscop Saptamanal Capricorn 27 Octombrie – 2 Noiembrie

Zodia CapricornPentru Capricorn, saptamana cuprinsa intre 27 Octombrie si 2 Noiembrie se traduce prin diplomatie, sobrietate, ambitie si efort. Marte, care tocmai si-a inceput tranzitul prin semnul lor natal, el le ofera un spor de incredere si o atitudine mai ferma. Saptamana viitoare, Capricornii vor gasi motivatia si ambitia necesara realizarii a tot ce si-au propus. Un mare avantaj va fi faptul ca in relatiile cu cei din jur, ei vor gasi tot timpul o tonalitate care sa fie in avantajul ambelor parti. Datorita acestui fapt, ei vor avea pe cine sa se bazeze la nevoie.

Horoscop Saptamanal Varsator 27 Octombrie – 2 Noiembrie

Zodia VărsătorPe parcursul saptamanii cuprinse 27 Octombrie si 2 Noiembrie, cei nascuti in Varsator s-ar putea sa fie ajunsi din urma de o serie de decizii luate pe fuga sau la manie. Acum, fie ca vor, fie ca nu,  a sosit clipa in care trebuie sa le reaia, trebuie sa reanalizeze situatii si sa gaseasca noi solutii. Nu putem spune ca Varsatorii vor avea neaparat parte de o saptamana proasta, insa putem spune ca va fi una in care ei vor fi nevoiti sa treaca din nou prin situatii care candva nu le-au facut placere si ca acest lucru risca se repeta daca nici acum nu vor fi cu capul pe umeri, cel putin pe plan profesional.

Horoscop Saptamanal Pesti 27 Octombrie – 2 Noiembrie

Zodia PeștiCei care s-au nascut in zodia Pestilor vor avea parte sa o saptamana destul de provocatoare. Atat pe plan profesional, cat si financiar multe lucruri s-ar putea sa le ofere palpitatii celor care s-au nascut in Pesti. Nu putem vorbi neaparat de situatii care vor fi in dezavantajul celui nascut in Pesti, insa putem vorbi de situatii care, prin natura lor, il pot face pe aceasta sa se indoiasca de cunostintele sale profesionale sau de corectitudinea aplicarii unor proceduri. Astfel de situatii vor fi multe si se vor tine lant, insa  nativul din Pesti trebuie sa-si dea tota silinita sa le gestioneze bine. Poata nu acum, dar mai tarziu vor avea de castigat de pe urma lor.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2