Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal 3-9 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 3-9 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 3-9 Noiembrie 2014. Perioada cuprinsa intre 3 si 9 Noiembrie 2014 incepe cu un Soare in Scorpion, luna in Berbec, atinge apogeul in data de 4 Noiembrie, cu faza de Luna Plina din Taur si se incheie pe 9 Noiembrie, cand Mercur isi incepe tranzitul prin Scorpion.

Horoscop Berbec

Inceputul lunii noiembrie se anunta destul de interesant pentru cel care s-a nascut in Berbec. Berbecul nu doar ca va simti o mai mare incredere in fortele proprii ci se va si implica in tot soiul de activitati menite sa-i testeze rezistenta si capacitatile. Vorbim de o saptamana in care Berbecul nu poate sta locului, simte o nevoie acuta de implicare si vrea cu orice pret sa-si atinga tintele propuse. Din acest motiv, din punct vedere financiar, la final de saptamana, el poate vedea o usoara si nesperata evolutie.

Horoscop 3-9 Noiembrie 2014

Horoscop Taur

Pentru cei care s-au nascut in Taur, inceputul lunii noiembrie vine niste momente destul de placute. Atat acasa, cat si la locul de munca, Taurul va gasi intelgere si va putea sa-si expuna in voiate toate planurile si ideile. Este o perioada in care, in general vorbind, Taurul nu prea intampina niciun fel de piedici. Evident, acest lucru il ajuta sa se axeze mai usor pe ceea ce are de facut, dar, in acelasi timp, ii sporeste ingrederea in fortele sale si-l face sa-si doreasca mai mult de la viata. Cu atat mai mult dupa faza de Luna Plina din Taur.

Horoscop Saptamanal 3-9 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 3-9 Noiembrie 2014

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni vorbim de o saptamana care desi este pozitionata la inceputul de luna, pentru ei se anunta a fi o perioada optima in care vor putea sa-si mai traga sufletul. Cineva nu doar ca a vazut efortul pe care ei l-au depus in ultima perioada, dar il si apreciaza, motiv pentru care acum vor avea parte si de cateva clipe de respiro. Totusi, Gemenii nu ar trebuie sa le ia ca atare ci sa le priveasca ca niste momente oportune pentru a-si reanaliza situatia in care se afla, pentru a-si face niste planuri mai bune si pentru a-si face putina ordine in suflet, unde stim cu totii ca e agitatie cam mare.

Horoscop Rac

Saptamana viitoare, cei care s-au nascut in zodia Racului vor avea o mare oportunitate sa-si dea frau liber imaginatiei si ideilor pe care din diverse motive, in ultima perioada, au fost nevoiti sa le tina captive. Acum vor avea sansa sa-si exprime clar trairile, sentimentele si, in general, gandurile. Racii nu vor mai gasi niciun motiv de retinere, ei vor privi lucrurile doar dintr-un singur unghi, cel care le aduce lor un beneficiu. Astfel vor trece peste orice retinere si vor spune tot ceea ce vor avea pe inima, chiar cu riscul de a deranja pe altii.

Horoscop Leu

Si pentru cei care s-au nascut in zodia Leului, saptamana viitoare aduce o serie de vesti bune. Intre 3 si 9 Noiembrie, in sfarsit, Leul se va simti in libertate si va putea sa-si impuna propriile standarde sau metode de lucru. Poate pentru altii nu inseamna mare lucru, insa pentru leu, acest lucru inseamna cresterea productivitatii si implicit o sporire a castigurilor banesti. Leul nu doar ca stie sa se impuna, dar este capabil sa intoarca orice situatie in favoarea sa, lucru la care multi nu s-ar astepta. Astfel, el va reusi sa fie singurul castigator, singurul care primeste laurii victoriei.

Horoscop Fecioara

Se anunta un inceput de luna bun si pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioara, in special la capitolul finante. Acum cand nimeni nu s-ar fi asteptat, Fecioara va renaste din propria cenusa si va fi in stare sa treaca de linia de plutire atunci cand vine vorba de bani. Poate va avea parte un castig neasteptat, poate ii va fi platita o datorie mai veche sau poate va reusi sa vand ceva la un pret neasteptat de mare. Indiferent de situatie, cert este ca banii vor aparea pe neasteptate, iar Fecioara va gasi imediat ce gauri sa umple cu ei.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2