Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop Saptamanal 3-9 Noiembrie 2014

Horoscop Saptamanal 3-9 Noiembrie 2014

Horoscop Balanta

Acum cand ii paraseste si Mercur, cei care s-au nascut in zodia Balantei vor avea parte de schimbare si nu am putea spune ca neaparat in bine. Cei nascuti in aceasta zodie s-au cam obisnuit cu sicanele astrale din ultima perioada, insa acum cand aceste vor disparea, pentru ei inseamna o iesire din ritm. Aceasta mica debusolare de care vor avea parte Balantele nu va fi privita cu ochi bun de toata lumea, insa, in realitatea ea inseamna o orientare spre o directie mai buna pentru ei, chiar daca ei vor avea parte cateva fluctuatii, in special pe plan financiar.

Horoscop Scorpion

Pentru cei care s-au nascut zodia Scorpionului, urmeaza o saptamana favorabila. Soarele aflat in plin tranzit prin semnul lor natal le ofera impulsuri pozitive si suport pentru tot ceea ce vor intreprinde. Totusi, Scorpionii vor stralucii mai mult pe un singur plan, pe cel profesional. In aceasta saptamana ideile lor vor mult mai apreciate si au mari sanse sa prinda contur, indiferent cat de indraznete ar fi ele. Cei din jurul Scorpionului il vor aprecia mai mult si isi vor spune mari sperante in el, motiv pentru care el nu trebuie sa dezamageasca.

Horoscop Sagetator

La inceputul lui noiembrie, Sagetatorul va avea parte de o perioada in care el va pune mai mult accentul pe oameni, decat pe lucruri. Mai concret vorbind, acum este perioada in care Sagetatorul va face orice ca sa fie mai aproape de cei dragi si sa-i multumeasca, atat prin vorbe, cat si prin fapte. Cea mai mare bucurie a Sagetatorului, intre 3 si 9 noiembrie vor fi multumirile si iubirea primita de la cei din jurul sau. Spre bucuria lui, el va primi inapoi cel putin dublu fata decat va oferi. In familia Sagetatorului sau in relatia de dragoste, urmeaza o perioada relaxata si menita unei schimbari in mai bine.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorn se anunta o saptamana destul de incarcata, in special pentru cariera sa. Vorbim de o perioada in care Capricornul este pus in situatia de a alege intre mai multe directii de dezvoltare sau intre idei si oportunitati, care, pentru el, au acelasi indice de prioritate. Chiar daca nu  va dori acest lucru, in aceasta saptamana, Capricornul va primi in mainile sale o mare responsabilitate si va avea oportunitatea de a fi cel care trebuie sa decida, nu doar pentru el, ci si pentru altii. Unii ar vedea cu ochii buni o astfel de situatie, insa, in realitate, ea aduce o incarcatura care il poate irita pe Capricorn.

Horoscop Varsator

Si pentru cei care s-au nascut in Varsator, saptamana cuprinsa intre 3 si 9 Noiembrie nu se anunta a fi una simpla. Contextul astral al saptamanii ii poate pune la mare incercare sau ii poate pune in situatii care nu sunt in favoarea lor. E o perioada de incercare sau de testare a capacitatiilor pentru Varsator. El trebuie sa fie foarte vigilent si sa sesizeze din timp care ar putea sa fie impedimentele de care s-ar putea lovi. Doar in acest fel, in aceasta saptamana el va reusi sa ajunga acolo unde si-a propus ori la mica distanta.

Horoscop Pesti

Pentru nativii din Pesti, saptamana viitoare nu aduce momente tenstionate sau clipe in care cei nascuti in aceasta zodie s-ar putea depasiti de situatie. Per ansamblu vorbim de o saptamana in care nativii acestei zodii se vor simti stapani pe orice situatie sau vor fi capabili sa o redreseze intr-un timp foarte scurt. Pe de alta parte, in aceasta saptamana cei din Pesti vor gasi resurse acolo unde ser vor astepta mai putin. Iar prin resurse a ase intelege: atat resurse de natura financiara, cat si umane, pentru sustinerea unor idei sau a unui proiect mai indraznet.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2