Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop saptamanal 6-12 Octombrie 2014

Horoscop saptamanal 6-12 Octombrie 2014

Horoscop saptamanal 6-12 Octombrie 2014

Cea de-a doua saptamana a lunii Octombrie, mai exact perioada cuprinsa intre 6 si 12 Octombrie 2014  nu ne aduce foarte multe evenimente astrale importante. Chiar si putine la numar, unele dintre ele vor avea o intensitate pe care si sa nu vrem si tot o vom resimti. Primul dintre aceste evenimente este unul dublu si ne aduce o Luna Plina in Berbec, la ora 13:54, si o Eclipsa totala de Luna, in zi – 8 Octombrie 2014. In data de 10 Octombrie, Mercur aflat in miscare aparent retrograda, isi termina tranzitul prin Scorpion si regreseaza in zodia Balantei unde va sta pana pe 9 Noiembrie, cand va reveni din nou in Scorpion.

Horoscop saptamana viitoare: 6-12 Octombrie 2014

Berbec

O perioada optima pentru tot ceea ce inseamna vanzare si cumparare. Fie ca te afli in postura vanzatorului, fie ca te vei afla in cea a cumparatorului, saptamana viitoare vei avea parte doar de tranzactii de succes. In aceasta saptamana, banii nu vor fi o problema pentru tine, ii vei scoate si din piatra seaca. Mare atentie la locul de munca, s-ar putea sa ai parte mici neintelegeri cu colegii.

Taur

Saptamana viitoare, atentia ta se va indrepta mai mult spre casa si familie. Vei lasa deoparte chiar si probleme referitoare la cariera, numai pentru a nu-i dezamagi pe cei dragi tie. Contextul astral din ultima perioada ti-a aratat ca ai facut greseli fata de ei, iar acum ti neaparat sa le repari. S-ar putea ca banii sa fie o problema, mai ales atunci cand vrei sa cumperi ceva important pentru casa.

Gemeni

Horoscop Saptamanal 6-12 Octombrie 2014

Horoscop Saptamanal 6-12 Octombrie 2014

Vei avea parte de o saptamana a extremelor, cand te vei simti in al noulea cer, cand te vei simti de parca te-ai afla sub nivelul marii. Momentele de fericire si glorie, vin repede si pleaca la fel de repede. Totusi, nu sa nu fii dezamgagit, chiar si asa, pe fuga, vei reusi sa rezolvi probleme importante, mai ales cand vine vorba de locul de munca.

Rac

Pentru tine, perioada cuprinsa intre 6 si 12 octombrie, nu va fi una extrem de buna. Acasa, in familie va domni armonia, insa nu putem spune acelasi lucru cand vine vorba de planul profesional. Fie ca un proiect nu mai suporta amanare, fie ca ai dapasit timpul de executie al altuia, oricum ar fi, vei simti o presiune pe umerii tai si va trebui muncesti din greu pentru a scapa de ea.

Leu

O saptamana plina de provocari, atat acasa, cat si la locul de munca. Chiar daca ai niste planuri bine facute sa nu fii deloc surprins daca nu le vei putea respecta si va trebui sa uiti de ele. In aceasta saptamana, astrele vor ca tu sa iesi din sfera ta de confort si te vor pune in tot felul de situatii dificile, dar nu imposibile. Nu te da batut, dovedeste ca poti trece peste orice obstacol.

Pentru restul zodiilor puteti citi horoscopul saptamanii viitoare in partea a doua.