Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Balanta, Scorpion, Sagetator

Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Balanta, Scorpion, Sagetator

Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Balanta, Scorpion, Sagetator – horoscop pentru saptamana viitoare.

Horoscop Balanta 8-14 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei, saptamana viitoare, perioada dintre 8-14 Decembrie vine o cu mai multe vesti bune decat rele. Este o saptamana in care Balanta poate vorbi din nou de realizari, de castiguri si de momente fericite. In primul rand, in aceasta perioada, Balanta poate sta linistita din pricina banilor. In aceasta saptamana, raportul dintre banii castigati si cei pe care trebuie sa-i dea va fi unul supra unitar, unul mai mult decat satisfacator. In al doilea rand, daca in ultima vreme, pe plan profesional lucrurile au inceput sa cam scartie si Balanta a fost nevoita sa bata pasul pe loc, intre 8 si 14 Decembrie se va iesi din aceasta perioada de stagnare si va trece din nou in tabara celor care se pot mandri cu realizari si evolutie. Iar nu in ultim rand, saptamana viitoare vine cu vesti bune pentru planul afectiv al celor nascuti in aceasta zodie. In familia lor intelegerea va deveni litera de lege, iar acum se va putea vorbi din nou de o apropiere mai stransa intre partenerii de cuplu.

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Scorpion 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Pentru Scorpion, saptamana cuprinsa intre 8-14 Decembrie 2014 se anunta a fi destul destul de interesanta. In aceasta perioada Scorpionul are sansa sa-si faca noi cunostinte profesionale sau sa se intalneasca cu o persoana draga pe care nu a mai vazut-o de ceva timp. Pentru el, inceasta saptamana accentul se pune pe oameni si mai putin pe lucruri materiale. Poate ca nu va reusi sa castige atat de mult cat si-a propus, poate ca nu va reusi sa-si achizitioneze produsele pe care le-a tot vanat in ultima vreme, insa faptul ca va reusi sa intre in gratiile unor oameni importanti, acest lucru este mult mai valoros. Este o sansa careia, Scorpionul nu ar trebui sa-i dea cu piciorul, nu ar trebui sa o neglijeze pentru ca nu va mai primi una la fel in viitorul apropiat. Orice relatie pe care o incheaga acum Scoprionul, fie ca este de prietenie, de dragoste sau de afaceri, ea va fi una de lunga durata si de bun augur.

Horoscop Sagetator 8-14 Decembrie 2014

Si in aceasta saptamana, cei nascuti in zodia Sagetatorului vor simti efectele bune ale Soarelui care se afla in plin tranzit prin semnul lor astra, pana-n data de 22 Decembrie 2014. Vorbim din nou de prosperitate financiara, de realizari profesionale, de multa iubirea si intelegere in familie, plus multe surprize placute venite in momente in care nici prin cap nu le-ar fi trecut. La un singur aspect, in aceasta saptamana, Sagetatorii trebuie sa fie cu bagare de seama la polemici. E o perioada in care ei cred ca tot li se cuvine, ca doar ei pot oferi solutii viabile sau ca ei sunt singurii care au dreptate. Nu e un lucru gresit ca au incredere in ceea ce spun si gandesc, insa Sagetatorii trebuie sa fie putin mai deschisi si sa lase loc si pentru parerile altora, poate ca si ele sunt corecte si nu gresite, asta cum tind ei sa le interpreteze in aceasta perioada. Chiar si cu aceste aspecte, saptamana se anunta a fi suficient de buna per ansamblu.

Pentru restul zodiilor puteti citi aici horoscopul saptamanal dedicat perioadei dintre 8 si 14 Decembrie 2014.