Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Berbec, Taur, Gemeni

Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Berbec, Taur, Gemeni

Horoscop 8-14 Decembrie 2014 – previziuni astrale pentru a doua saptamana din luna Decembrie. Afla cum te vor influenta astrele in saptamana in care: Soarele si Mercur din Sagetator vor forma o conjunctie, Luni, 8 Decembrie; Jupiter va intra in miscare aparent retrograda – Luni, 8 Decembrie 2014; Venus isi va incepe tranzitul prin Capricorn de Miercuri, 10 Decembrie.

Horoscop Berbec 8-14 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului se anunta o saptamana destul de agitata, dar, din fericire pentru ei, vorbim de o agitatie benefica, una care este in folosul lor. La locul de munca, Berbecul va fi nevoit sa se consume mai mult, sa demonstreze mai mult si ceara mai mult. Este o perioada cand el trebuie sa joace intr-o liga superioara, unde nu doar ca va trebuie sa dea tot ce are mai bun in el si intr-o cantitate mult mai mare, dar si rezultatul va fi unul pe masura – mult ofera, mult primeste, cam asa stau lucrurile pentru berbec in aceasta saptamana. La capitolul familie, in aceasta saptamana, Berbecul trebuie sa aiba mare grija, aici agitatia s-ar putea transforma in certuri, in neintelegeri si multe discutii aprinse. Poate ca ar fi mai bine sa lase de la el, poate ca asa situatiile create se vor mai detensiona, iar lucrurile o vor lua pe un fagas normal.

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Taur 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

In saptamana cuprinsa intre 8 si 14 Decembrie 2014, Taurul trebuie sa fie foarte atent, el va fi nevoit sa treaca pe un teren minat. Precautia este cuvantul cheie care ar trebuie sa-l defineasca pe Taur in aceasta saptamana. Ca e vorba de casa si familie, ca e vorba de cariera si loc de munca, in aceasta saptamana el trebuie sa fie cu foarte mare bagare de seama si sa-si cantareasca bine vorbele. In caz contrar el nu stie pe cine va rani, pe cine va supara si cand. El doar va constata ca a gresit, fara a cunoaste circustantele in care a facut-o, iar acum i se plateste cu aceeasi moneda.Vorbim de o moneda care il poate afecta destul de tare pe cel nascut in zodia Taurul. Motiv pentru care, in aceasta saptamana, Taurul trebuie sa fie pregatit, in orice situatie, sa impace si capra si varza, chiar daca el are de pierdut. Mai bine sa piarda din orgoliu si convingeri personale decat sa piarda lucruri importante sau sa treaca prin situatii grele, in adevaratul sens al cuvantului.

Horoscop Gemeni 8-14 Decembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, saptamana cuprinsa intre 8 si 14 Decembrie este una cu dus si intors, cu bune si cu rele. In aceasta saptamana, pentru ei, totul va fi cu pereche. Nu vor fi momente de bucurie care sa nu fie urmate de momente de tristete, asa cum nu vor fi castiguri care mai apoi sa nu fie urmate de niste cheltuieli neprevazute. Pe deoparte prin aceste situatii cei nascuti in zodia gemenilor sunt avantajati, iar pe de alta sunt dezavantajati, depinde cum privesc ei aceste situatii si momente. Dezavantajul ar consta ca asa ei sunt nevoiti sa bata pasul pe loc. Avantajul ar consta in faptul ca asa se va naste un echilbru in viata lor, nu vor avea doar bucurii sau doar tristeti. Existand un echilibru intre cele care li se intampla, in acest fel ei ar trebui sa se simta mai impliniti si sa spere ca in viitor apropiata vor putea inclina balanta doar in partea care el convine. Pentru gemeni, in aceasta saptamana, astrele tin sa confirme inca odata ca in viata nu poti sa ai doar ce-ti doresti, trebuie sa ai si ceea ce ti se ofera pe nepusa masa.

Pentru restul zodiilor puteti citi aici horoscopul saptamanal dedicat perioadei dintre 8 si 14 Decembrie 2014.