Acasa / Horoscop saptamanal / Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop 8-14 Decembrie 2014: Capricorn, Varsator, Pesti – predictii astrale pentru saptamana viitoare.

Horoscop Capricorn 8-14 Decembrie 2014

Pentru cel nascut in zodia Capricornului, saptamana cuprinsa intre 8 si 14 Decembrie 2014 aduce doua mari linii de dezvoltare. Prima dintre ele implica planul profesional, iar cea de-a doua implica dragostea Capricornului. Pe plan profesional, in aceasta Capricornul reuseste sa faca mai mult decat isi poate propune, sa treaca peste probleme sau peste piedici de care s-a lovit recent sau sa implementeze idei indrazneste. Acum are suport astrale pentru toate acestea, lui nu-i mai ramane decat sa treaca la treaba. In ceea ce priveste planul afectiv al nativului din Capricorn, odata cu intrarea lui Venus in zodia lui, din data de 10 Decembrie, pentru el lucurile vor lua o intorsatura favorabila. In cadrul relatiei sale de dragoste va renaste armonia, iubirea, intelegerea, fericirea si voia buna. Pe de alta parte, se anunta o perioada foarte buna si pentru Capricornii care se afla in cautarea iubirii, acum, Venus ii le ofera tot sprijinul de care au nevoie, e timpul sa se implice.

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Varsator 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Horoscop Saptamanal 8-14 Decembrie 2014

Spre deosebire de multi alti nativi, intre 8 si 14 Decembrie 2014, Varsatorul va reusi sa gaseasca un echilibru perfect in viata sa. Va reusi sa se imparta mai bine intre locul de munca si familie, va reusi sa-si balanseze mai bine castigurile si cheltuielile si va stii cand trebuie sa vorbeasca si cand trebuie sa asculte. Acest ultim raport ii poate aduce mari beneficii Varsatorului pentru ca este printre putinii care in aceasta perioada stie care stiu fie profite de aceste lucruri simple. Vorbim de un avantaj care-l poate propulsa destul de mult pe Varsator atunci cand vine vorba de cariera si-l poate face sa para persoana perfecta atunci cand vine vorba de relatie, de viata de cuplu si de iubire. La un singur lucru trebuie sa aiba grija in aceasta perioada Varsatorul, sa nu se culce pe-o ureche atunci cand vede ca lucrurile ii merg bine. Daca face acest lucru risca sa fie sabotat si tras inapoi de persoane care pana acum i-au inspirat incredere.

Horoscop Pesti 8-14 Decembrie 2014

Pentru cei nascuti in zodia Pestilor, saptamana viitoare, perioada dintre 8 si 14 Decembrie 2014 se anunta a fi una cu foarte multe suisuri si coborasuri. Nici o clipa, nativul din Pesti nu va putea sta linistit, nici macar atunci cand va simti ca-i este rau nu va sti pentru cat timp ii va fi asa. In aceasta saptamana, pentru el lucrurile se vor schimba dintr-o stare in alta cu o viteza incredibila si inainte de a realiza ce se intampla defapt cu viata lui. Nativului din Pesti ii va fi foarte greu sa-si gaseasca puterea de concentrare, sa ia decizii importante sau sa fie sigur ca a facut alegerile potrivite. Vorbim de o perioada in care cel din Pesti va experimente situatii bune, situatii dificile, dar nicio situatie de tranzitie. Va trece repede de la extaz la agonie si de la tristete la bucurie. Nici macar pe plan financiar, nativul din Pesti nu va putea avea o certitudine. Cand va simti ca are bani, imediat va descoperi ca a mai aparut din senin o cheltuitala.

Pentru restul zodiilor puteti citi aici horoscopul saptamanal dedicat perioadei dintre 8 si 14 Decembrie 2014.